Daj sliku ako nije problem da vidim točno o čemu se radi!
Da flash_ao sam ga,prvo sam stavio na njega(k750i) sw od W800i, i onda sam u gslide_u napravio flash sa ovim patch_evima:
w800_r1bc002_change_layout_folder.vkp
w800_r1bc002_apac_change_menu_folder.vkp
w800_R1BC002_move_language_to_others.vkp
I onda kada sam napravio taj flash stavio sam mobitel flash_ati i sada stoji na finishing flash.
Daj sliku ako nije problem da vidim točno o čemu se radi!
flash ti je gotov!!!!!!!!! tak je i meni bilo... ja sam ga iskopčao, upalio i sve radilo, a i na se forumu ti govore kad ti to piše da je flash gotov....
Ja sam ga iskopčao tu isto!Izvorno postao Biker boy
piše ti dole 291/291
Nije gotov,kada upalim telefon imam START PHONE i MUSIC ONLY,ali nemogu ući ni pod jedno.Izvorno postao Biker boy
da...finishing flash je gotov kad bude 291/291...
Zadnji uredio Glava_18 : 29-12-2006 u 14:33
Never fear I is here!!!
Šta kaže?Izvorno postao Ghost Face
![]()
![]()
![]()
![]()
javi se brackom, on je imao isti problem, to je kad si mijenjao menu fajlove i ta sranja, ja mislim da trebaš onda i fs promijenit.. ne znam.. pročitaj nekih 30 postova prije, bracki je imao isti problem.....
oglasnik.pforum - biker boy
jesi pratio tutorial jesi stavio sve fajlove u foldere kak pise to ti neradi zato kaj nisi stavio layout.xml dobro mora sve bit u memoriji telefona...vrati original fw i stavi sve u mem telefonaIzvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
Aha je! On kad bi vratio orginalni FS radilo bi mu normalno!!Izvorno postao Biker boy
Najbolje javi se brackom!
stvar je u layoutu koji je vjerojatno krivo napravljen dogodilo se i meni pa sam skuzio da mi je layout.xml umjesto u \user\other\ly\ bio na card\....\other\ly\Izvorno postao iceman89
Never fear I is here!!!
Nije u tome problem,layout je na telefonu.Izvorno postao Glava_18
![]()
ak nije layout onda je menu.ml na krivome mijestu...nes od to 2 100% kod mene je bio layout....Izvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
Evo mene. Napravio si istu grešku kao i ja. Problem je u drugom patchu(w800_r1bc002_apac_change_menu_folder.vkp) koji ne odgovara tvom mobitelu, treba bit za EU_EMEA. Evo ti link za pravi patch , stavi njega, pa bi trebalo proraditi.
OK,sada ču probati,pa vam javim.Hvala svimaIzvorno postao Bracki
Dečki telefon super radi!Samo me jebu one dvije ikone od t-mobile_a,kako da ih se riješim ako netko zna?
Pa naravno da radiIzvorno postao Ghost Face
. Kod mene je bila identična situacija. A to za t-mobile ti ne znam.Mokušaj promijenit meni.
Izgleda da sam ja jedini kojem ne radi![]()
Mislim da je kod mene problem u drugom .vpk jer jedini nema dodatak "to other", ovom koji mijenja layout tj. to izgleda ovako, zatim prebacim failove tako sto s topsonyja skinem menu (.rar), otpakiram ga i menu.ml te .png fileove prebacim u folder "menu" koji sam otvorio u memoriji telefona, u direktoriju "drugo" pa "menu"? Kad skinem menu .rar u njemu se nalazi i layout file, njega prebacim u ly folder. U .raru se nalaze jos oni tekst fileovi koje je prebacujem, samo layout.xml, menu.ml i .gif-ove tj. .png-e.
- folderi
Prebacivanje Hr jezika radi ok, ali "menu" i "layout" nikako.
edit: dali "layout.xml" ide izravno u ly folder?
gledam http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 i pise;
Layout patch!
This patch changes tpa/system/layout -> card/layout for easy updating of the layout.
K750 R1CA021 EMEA_EU
http://forums.se-nse.net/index.php?a......ost&id=3367
W800 R1BC002 EMEA_EU
http://forums.se-nse.net/index.php?a......ost&id=3439
..vidio sam da i drugi koriste taj patch?
Zadnji uredio cartmann : 29-12-2006 u 14:00
jel ti stavljas na k750 ili na w800?Izvorno postao cartmann
ove ja koristim:
http://rapidshare.com/files/9386750/w800.rar
za w800...EDIT : s tim patchevima ti sve ide u user\other\ly; menu; lang
Never fear I is here!!!
Mene se cini, da ne funkcionira Phone XS 2 2.10 Alpha ili ja nesta pogrjesim. Naprvio sam sve sta je opisano u Thread 40. Imam K750i CID 49. Prvo sam stavio Main i FS i sam flasho, to je uspjelo i onda sam mobilni odpajo, Baterija van, program zatvorio i ponovo program otvorio, mobilni ukljucio i onda sam izabrao K750 I CDA file i stisnio Flash za customize file. Sad nonstop javi te greske ko kod Biker Boy Thread 39. Depakiro sam ovaj CDA file u files_to_upload. Mozda nisam dobro ovaj file namjestio. Kod mene izgleda tako:
phone XS 2.10 Alpha\files_to_upload\tpa\preset\custom
U ovom custom folder su ove ostale filove kao customize.xml i.t.d. Znaci ovaj program povlaci ove fileove iz ovog folder.
Loader is locked (errorcode=30)
*****Auth startup....
Nece ni meni preko ovog Alpha, skini Phone-Xs 2 betaIzvorno postao KrautHammer
Hvala za odgovor. Jel to normalno da stoji "The loader is locked (errorcode=30)". Sta treba da stoji ako je sve normalno ? Probo sam ovu betu verziju a isti problem. Probao sam i ovog customizing patch http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 a isto nede. Ja poludim, ja neznam vise sta je to.
K750i koji sam fleshao na w800i s phone xs tako da sam stavio main w800 cid49 red. FS i finalize nisam radio jer w800i upgrade radi (walkman itd), takodjer radi Hr jezik, ali ne radi "menu".Izvorno postao Glava_18
Koji su folderi?
Ja sam u folderu od mob-a koji po defaultu ima folder naziva "Drugo" otvorio foldere "lng", "ly", "menu" te u menu folder stavio file menu.ml i .gif fileove, a u folder "ly" file layout.xml koji sam dobio u istom .rar file u ikonama na menu. Softver je R1BC002, prije je bio (orig. s mobitelom) onaj 021.
edit: da li sam prilikom prvog flasha trebao napraviti one direktorije "files_to_upload" itd...bez obzira sto je w800i upgrade te Hr menu radio i bez toga? Jer sam ja skuzio da je Gslide potpuno drugi nacin flasa koji sve ubaci u main file, pa ostalo nije potrebno?
Zadnji uredio cartmann : 29-12-2006 u 16:24
De sliku nabaci!Izvorno postao KrautHammer
Bookmarks