napisi koji ti je mob u sigu tako da ubuduce znamo
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
zna li itko odgovor za onaj gore moj post za layout??
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
evo samo da obavijestim da sam sve riješio preko wotana. od ulaska na njihov site do završetka flashanja proteklo je cca 7 minuta.
samo flashanje trajalo je 5:14 minuta. kredit sam kupio u roku manje od minute!
![]()
W810i još neizmoddan :)
Molim za pomoc ...
Fleshovao sam moj k750i sa
1.K750_R1DB001_FS_EMEA_2_RED36.fbn
2.K750_R1DB001_MAIN_1_EU_1_CL_RED36.mbn i,
3.K750i_CDA102337_2_EMEA_2 Sek750i
sve po uputstvo kao sto stoji u: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32714,
i sve proslo bez problema ali kad sam ponovo upalio mobil i nakon ubacivanja SIM kartice opet stoji
"Insert SIM".
Jedino sto sam promenio je sto u 3.Finalization files promenio sam umesto
K750i_CDA102337_10_EUROPE_2 stavio sam K750i_CDA102337_2_EMEA_2 Sek750i.
Pomozite mi kako da sredim ovo "INSERT SIM".
flasho si k750 s najnovijim softom,pa to si mogao i sa seus-om(i jos uvijek mozes)
probaj izvadit sim pa metnut nazad,mozda kartica nije dobro "sjela",probaj sa drugom karticom
ili ako nije u sim-u problem skini custom-pack(emea 2) sa se-nse
EdiT: pa koristis krivi main,treba ti ovaj K750_R1DB001_MAIN_EU_EMEA_RED36
Zadnji uredio Most Wanted : 09-04-2007 u 08:31
užas, užas...imam w810i brandiran. pokušavao sam s programom Phone-XS V2.01 Beta provjeriti
o kojoj je verziji riječ. Izgasim mob, izvadim karticu i sim i memorijsku, držim c
prištekam kabel i onda spektakl..........open faild.please, sve ljude dobre volje neka pomažu savjetom kako, štotnx
prvo skini xs++ (imas ga na se-nse) i instaliraj USB flash drivere ako jos uvijek nisi jer bez njih nista
pa jel si instalirao taj driver koji si skinuo?
Mi6 Black
Zna li mozda tko gdje ima tutorial kako promijeniti menu icone na k750i CID49 i red, sa XS++-om????
vidim da nisi procito cjeli thread
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=152
To sto si tamo napiso u tom tutorialu sam uradio.. i sada mi se neda mob upalit.. a koji da main reflesham.. jel to za novi ko soft???
Pokusat cu sada promijenit soft od W800i na svoj k750i.. sada radim s gslideom prebacivam to u cid49 pa cemo vidit oce li kasnije moci,..,
Moras prvo instalirat flash drivere da bi uopce mogo s mobom komunicirat preko racunara... bez toga nema flasha a ni ostali piz.....
jesam ali nema pomoći. nisam ni siguran da je to taj driver. jer w810 bi trebalo moći otvoriti. fakat jednostavan postupak ali nikako.....ako netko ima driver ili link bio bi zahvalan. tako ću barem biti siguran da je driver ok
Bookmarks