Biker boy možeš li uploadat main i sistem od w800 što si ga ti stavio sebi s hr jezikom?
Biker boy možeš li uploadat main i sistem od w800 što si ga ti stavio sebi s hr jezikom?
oglasnik.pforum - biker boy
jel moguće na k750 cid 49 brown stavit soft od w800 koji sam konvertiro na gslideu s header__DB2010_49_brown_291blocks.bin
s.silva kaže da nemogu pa da čujem mišljenje ostalih
Nakon svega ovoga ovdje totalno sam zbunjen. Imam K750i CID 49 brown, debrandirao sam koristeći ove ovdje upute. Sada me zanima da li se može ili ne može u njega ubaciti soft od W800 i po kojim uputama jer sam se načitao svega i svačega i više ništa ne razumijem?
EDIT: čitajući SE-NSE forum saznao da ne može. Nema druge nego čekati...
Zadnji uredio Dr. Beast : 07-02-2007 u 16:44
prvo ga konvertiras s ovim programom u red i onda mozes koristit phone xs++ i pretvorit ga u w800
može neko stavit PhoneXS++V12.rar na rapidshare ili poslat na mail? Imam problema s španjolskim
usput pitanje? ako napravim flasham samo main file mogu s XS++ mogu li po potrebi vratit prvotne postavke?
La donna e MOBILE
na topsoy imaš i za eng, drugo pitanje ti je odgvr sam kd unlckera!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ej ljudi mene interesuje samo kako da ubacim neke patcheve????
Ovako skinuo sam main za R1DB001 i naravno patcheve koji su mi potrebni, i onda ja lijepo otvorim GSlide i sa njim otvorim main header koji on sam nadje, ili, "ADD" patcheve, negdje sebi spremim taj novi SOFT sa tim patchevim i onda START???????
Nakon toga pokrenem PHONE XS i sta dalje???????????????????????????????????????????
I ako mi neko moze objasniti kako ubacit hrv jezik bez onih foldera i toga, i onih da skidam menu ikone i to????????????? Procitao sam negdje da se skine nesto o W800, al taj software nije kao onaj moj gore " R1DB001"!!!! Sta da radim????
Molim za pomoc!!!!!!!!
###1410989180026
da,files_to_upload ti sluzi za uploadanje ako ne zelis mjenjat boju a zelis uploadat menu ikone...,loaders je za loadere(njih xc koristi za slanje FW-a,hakiranje...)uglavnom loadere nikad ne diras,
evo sad sam otkrio i jednostavniji nacin za brown mobove
ovdje ga mozes skinutChangelog
xs++ v1.2
- W550/W600 experimental, untested breakin!
- DB2010 CID49 brown flash support
Zadnji uredio Most Wanted : 13-02-2007 u 19:52
spojis mob sa xs-om(pokrenes xs pa start...)Ovako skinuo sam main za R1DB001 i naravno patcheve koji su mi potrebni, i onda ja lijepo otvorim GSlide i sa njim otvorim main header koji on sam nadje, ili, "ADD" patcheve, negdje sebi spremim taj novi SOFT sa tim patchevim i onda START???????
Nakon toga pokrenem PHONE XS i sta dalje???????????????????????????????????????????
stavis kvacicu na flash main i onda odaberes main
stisnes flash
kojih foldera,mislis u mobu pod other(drugo) ili...?I ako mi neko moze objasniti kako ubacit hrv jezik bez onih foldera i toga, i onih da skidam menu ikone i to????????????? Procitao sam negdje da se skine nesto o W800, al taj software nije kao onaj moj gore " R1DB001"!!!! Sta da radim????
Zadnji uredio Most Wanted : 10-02-2007 u 22:29
jeste upravo te foldere mislim je li mi mozes malo to pojasnit????
I ja sam mislio da se to radi tako sa onim PHONE XS, ali ja sa njim ne mogu cak ni ikone na mobitel poslat, a kamoli sta drugo, skinuo sam i one usb flash mini drivere, sta mi jos treba???
Znas li mozda???
###1410989180026
Ajme Boze.pa najbolje ti je sa farom prikacis mob udes u flash i samo kopiras patch u taj flash i upres flash!!! a ak zelis maknit patch kopiras patch u flash i savis kvacicu na remove patch i upres flash!!!a ne onako komplicirat sa phone xs-omsa patchevima ti je najlakse u faru!!
![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Pa je li tesko objasniti kako to da uradim pomocu Phone XS-a?????
Samo mi ovo recite sve sam pokusao cak i skinuo negdje na netu najnovije mini flash drivere, i opet kad hocu poslati ikone na mob phone xs mi napise open faild, pa sta jos da radim????
@glava_18
je li mi mozes samo dati link sa ona tri patcha koja imaju na onim slikama
###1410989180026
pa napravi pomoću fara!
Naime,nemogu nikako rijesiti problem sa finalizaciom Se 750i.Unutra je vec W800 ali kada hocu se logirati javlja mi eror i da kontaktiram provajdera dok walkman radi.
Da li bi neko htio napisati kratak tutorijal kako ovo da rijesim???
ps:Ipak je ovo meni prvi put da ubacujem softver u mobilni.
skini si najnoviji phone xs i odi samo na customisation i tamo si odaberi w800i i koji si fs stavio odaberi!
Bookmarks