Čovječe imaš ga sigurno 2 godine i sad ideš stavljat hr verziju.Kupi si novi mobitel.
Full backup koliko se ja sjećam je bila 05 verzija.
...svojevremeno stavio sam (ako se ne lazem) 22. verziju na ovaj mobil, tek onda pronasao Hr-meni za s35, ali koji je "radio" samo do 16-te verzije(bar je tako bilo naznaceno),ali ja vec bio napravio update---:-(......
sada mi je ipak potreban nas menů, ali ne znam sto da mu radim....da li da ga vracam na 16. verziju sa nekom fubu(nisam probao s35 vracati na prethodne verzije)...ili....postoji i za ovu verziju hr-menů???
u slucaju da ne ide nego samo na 16. ....gdje bih mogao pronaci fubu 16-te verzije,da je pouzdana..
hvala na pomoci
pozdrav
Čovječe imaš ga sigurno 2 godine i sad ideš stavljat hr verziju.Kupi si novi mobitel.
Full backup koliko se ja sjećam je bila 05 verzija.
..ma čovjek iznad mene pravo reče...KUPI NOVI MOBY...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
....hm....
ma ljudi.....ako mozete pomoci.....hvala puno....
u mojoj kolekciji su bili...S6,S10,S25, ...trenutno S35,SL42,S55.....pa sad vidite da li mi je potrebno.....
ů
da.....SX1....no pomalo....
dakle ako netko moze pomoci.....hvala
pozdrav
napravi fullflash na verziju 5 i onda ga flashaj na verziju 16. Inače ako imaš volje i vremena možeš sa Siemens language editor-om napraviti hrvatski za bilo koju verziju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, ako ti se da, sa skylordovim lang editorom, možeš napraviti hrvatski. tako sam svojevremeno napravia i ja sebi za sl45...
maraschino - PTICICA
A možeš onda razveseliti i ostale kojima to treba![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa dao sam ja to svima koji su htjeli, a ima ga i na mojim stranicama za skinuti...
to je bilo dosta davno, ima sigurno godinu dana... Sjetiti će se toga viki, coma i drugi..
Kome treba ima ga na http://tau6.cjb.net pod download/utility/language pack
Nije savršen prevod, ali nije loš, a i nije ga teško ispraviti ako se nekome nešto ne sviđa
Have fun...
maraschino - PTICICA
tako nesto sam i mislio.....
samo gdje pronaci fubu verzije 5,da je ok?!
.....na zalost nemam vremena da sam radim.....novi jezicki paket....pretpostavljam da je potrebno malo vremena za to....
hvala svima.....
pozdrav
...pronasao fubu v18 i sa unisimens-om "vratio"...ali ne radi:-(
.....sreca prije sam napravio fubu moj v21....
pa gdje pronaci jednu fubu, da je ok?
-....i hr-menů
hvala
mobile.box.sk
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks