Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6
    Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    11.485
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.485, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Postoji li web'n'walk i BlackBerry kombinacija?

U T-a sam. Znaci kod njih je recimo najjeftinija w'n'w tarifa 25 kuna i ukljucuje mrsavih 10MB prometa, dok je BB connect 80kn. Sad bi bilo odlicno da T kombinira te dvije usluge iako su razlicite po svrsi i namjeni al recimo obje znaju trebat. Inace uredaj nije BlackBerry vec Nokia E61 koja ima BB connection pa bi htio isprobat tu stranu. Ili bas mora biti recimo zasebno w'n'w i instant e-mail? Jel te iste usluge isto razdvojene kad se kod njih uzme BlackBerry? Kako je kod drugih pruzatelja?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    razdvojene, kao i kod drugih

nego, ako nabavis BB aparat onda mozes surfati u skviru BB pretplace, samo sto su stranice prilagodjene za tekstualni view

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da se nadovezem na temu. Zanima me konkretno kako ici na internet preko BB pearl? Kako se naplacuje i da li mogu uzeti w'n'w i ici na internet preko njega na svom BB?? I kakvo je stanje na vipu? Imam VMC karticu i Mobile CARNet,pa me zanima da li mogu preko tog mobile carnet racuna surfat na BB tako da mi skinuti podatci dodu na racun sto dobijam od Vipa za VMC ili bi trebao uzeti jos jednu pretplatu samo za BB?

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    11.485
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja znam da uglavnom svi mobovi podrzavaju w'n'w i znam da je meni preko E61 gmail uredno radio. No to je web based pregledavanje maila. Ja bi neki od push email opcija. No izgleda jos ga nema u nekoj kombinaciji jer mi ne treba toliko intenzivno da bi mi se isplatilo 80 kn koliko kosta push emaila od t-coma. S vremenom ce i to valjda skombinirat jer bi blackberry funkcionalnost bila odlicna u kombinaciji s nekom od "web" opcija posebice u nekoj od jeftinijih kombinacija. Jer 25 kn je cak i puno kad se uzme da je samo 10mb ukljuceno u cijenu naknade.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    QTEK9100,Vario2
    Operater
    VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo napokon sam isprobao. Uzeo sam wnw i uredno surfam na BB pearl preko opere. Nazalost kako t mobile nema pearl jos u svojoj ponudi, nemogu akticirati bb uslugu tako da sam uskracen za email i ostale pogodnosti,ali internet preko opere funkcionira normalno.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moraš aktivirati i web n walk, jer ti BlackBerry Instantemail vrijedi samo za povlačenje mailova, jer se koristi APN blackberry.net, a ne web.htgprs, tj. www.htgprs.hr koji ti je potreban za surfanje netom. Ako ne aktiviraš web n walk plačaš po freesurf tarifi koja nije povoljna osim za poslovnjake ako su na VPN novim tarifama, a ako aktiviraš web n walk plačaš nakon paketa 2,5 kn, odnosno 1,10 kn nakon potrošenog paketa (ovisno jesi li aktivirao web n walk S-25 mb, ili web n walk XL - 1 GB). Za privatne preplate najbolja je kombinacija web n walk S i BlackBerry instantemail (25 + 80=105 kn).
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove