Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koja ti je konfiguracija (matična)?
    Jesi probao nazvati servis tamo di si ga uzeo, možda oni znaju u čemu je stvar?

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP Compaq nx 7400

U servisu su mi lijepo objasnili da sam trebao kupiti računalo sa windowsima jer ovo koje se prodaje nije predviđeno za instalaciju windowsa !! neznam koja im je to fora ali dobro ?? usput su mi preporučili da kupim originalni OS za njega i sve bu OK !! Sad neznam na koga da budem bolje srdit na servis ili HP Suport jer ovi Audio driveri koji su na njihovim stranicama NE RADE.. možda nekome rade ali kod mene ne !! ali na svu sreču našao sam po forumima nekakve drivere za IBM AudioHD Bus Driver i proradilo mi je .. vrijedi truda zvuk je odličan !!
    Inače moj prijenosnik je HP Compaq NX 7400 sa Intel Celeronom i btw. sa njim sam dobio samo jedan CD na kojem je samo Link na HP stranice a drivera nema ?? to mi je prva kupnja prijenosnog računala .. malo sam razočaran s tim a sa kupovinom stolnih računala nisam imao nikakvih problema .. sve dobiješ kak spada jedino ak nije nešto bundle ali zato je cijena tu !!
    Pozdrav grupi Fogy !

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fogy Pregledaj post
    U servisu su mi lijepo objasnili da sam trebao kupiti računalo sa windowsima jer ovo koje se prodaje nije predviđeno za instalaciju windowsa !! neznam koja im je to fora ali dobro ?? usput su mi preporučili da kupim originalni OS za njega i sve bu OK !! Sad neznam na koga da budem bolje srdit na servis ili HP Suport jer ovi Audio driveri koji su na njihovim stranicama NE RADE.. možda nekome rade ali kod mene ne !! ali na svu sreču našao sam po forumima nekakve drivere za IBM AudioHD Bus Driver i proradilo mi je .. vrijedi truda zvuk je odličan !!
    Inače moj prijenosnik je HP Compaq NX 7400 sa Intel Celeronom i btw. sa njim sam dobio samo jedan CD na kojem je samo Link na HP stranice a drivera nema ?? to mi je prva kupnja prijenosnog računala .. malo sam razočaran s tim a sa kupovinom stolnih računala nisam imao nikakvih problema .. sve dobiješ kak spada jedino ak nije nešto bundle ali zato je cijena tu !!
    Pozdrav grupi Fogy !
    Bok,
    imam potpuno isti problem kao i ti samo sto si ti problem rijesio, ja nisam.
    Molim te ako nije problem da mi posaljes link za ove drivere koje si ti skinuo i koji rade. Inace meni ovo isto prvi prijenosnik i nisam bas odusevljen.
    Pozdrav.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Usb driver k700i
    By Pumpkin in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 08-11-2006, 04:10
  2. Nece instalirati Oblivion HELP PLEASE...
    By Nemesis in forum Igre
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 19-09-2006, 09:42
  3. driver za data kabal
    By DragonSoul in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 11-11-2005, 23:45
  4. Audio driver na grafickoj ATI Catalyst
    By melody in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 16-09-2005, 22:34

Bookmarks