evo ovo je u code jer je offline... a što se tiče laptopa...Code:to je noramlno kod svakog HDDa... znate zašto... HDD ima recimo veličinu 250.000.000.000 Bytes i sad se napravimo pametni i kažemo da je to 250 GB... e pa nije... 1 Kb= 1024 B 1 MB= 1024 Kb 1 GB= 1024 MB stoga da bi dobio pravu vrijednost broj se dijeli sa 1024 tako onda dobijemo... 250 000 MB/ 1024 = 244 GB a onda ako vaš hdd formatirate u ntfs i tak to... i na tome gubite par sto megabajta...
ja također imam acer, samo drugi model, ali kučište je isto... ija si kontam da je ovo vrlo kvalitetna boja...
Sljedeći put ako budeš pisao review, instaliraj sve drivere... jer recimo u ovom primjeru nisi instalirao drivere za touchpad pa ti "klackalica" ne radi.. inače touchpad je iznimno dobar, ima mnogo dobrih stvari...
za primjer... osjeti jačinu pritiska i ako jače pritisneš i vučeš po touchpadu, strelica ide brže, a ako slabije pritisneš, strelica ide psorije..
također u kutove touchpada možeš dodavati opcije da recimo klikom na lijevi gornji pokrene neki program i tak...
sam drivere treba instalirat...
jedina mana jeste što se driveri dobiju instalirani pa kad stavite neki drugi OS ( od onoga koji je instaliran ) onda morate sami skidat drivere... za sve ... a nekima je žao skidat 250 MB

Odgovori uz citat
Bookmarks