Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 63

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SonyEricsson P800
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Acer Aspire 5671AWLMi - frka!

vlasnik sam istog. sve je za 5 (naravno, koliko para toliko muzike), ali imam veliki problem.
    kada ga palim dize se 6-7 minuta. kasnije radi k'o zmaj, ali dok se digne.....
    jednom sam provjerio i najduze je dizao OSA NDIS filter protector.
    nije da nestrpljiv tip, ali ipak predugo traje dok ga pokrene.
    molim vas pomozite.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SonyEricsson P800
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao napuseni Pregledaj post
    kada ga palim dize se 6-7 minuta.
    a mozda je to i normalno!??????

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SonyEricsson P800
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dominik Pregledaj post
    ja ga imam grije se strasno vista bez problema radi!jedino kamera zeza dal neko zna neku stranicu sa driverima
    evo ti sluzbena:
    http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A inače je HGspot malo onak.... sve olako oni to, pol tog nedaju i tako... štaš
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E čuj dali je istina da se taj acer masu grije (i pri normalnom radu u windowsima)? čitam po stranim forumima da se ljudi dosta žale na to. inače mi se lap čini pre dobar, pa ako je to neistina kupujem ga odma!
    molim brz odgovor zato što ga kupujem za par dana!!!
    Zadnji uredio nkb11 : 21-02-2007 u 22:16

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde, di ste? zvijerka, bilo tko

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    htc desire, n5230
    Operater
    t-mobile & vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.963
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.963, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nkb11 Pregledaj post
    ajde, di ste? zvijerka, bilo tko
    care ja sam ti odgovorio na pm koliko se sjećam, evo copy/paste šta sam ti napisao:
    ev oovako redom:
    to za grijanje nije istina. oko touchpada se ne grije nikako nego se zna malo ugrijat u gornjem desnom kutu tipkovnice i desno od tipkovnice ali nije ništa strašno. da, disk je u fatu ali to nije problem sredit.
    kućište je ok, čini mi se dosta čvrsto i nije ni rasklimalo i nigdje ne škripi i ako mi se boja čini da bi se mogla oljuštit na poklopcu ali u mene nema ni crtice još uvijek.
    preformanse su solidne. naime ja ti baš i ne igram igre (osim FM2007 koji i ne zahtjeva neke performanse) tako da ti ne mogu ništa o tome napisat.
    pazi, nema ugrađen bluetooth iako to navode kao dio opreme i ima ugrađen prekidač za BT. znam da je glupo ali tako je.
    meni malo ide na živce što su jackovi za zvuk s prednje strane tako da kad nešto uštekaš npr. slušalice ili mikrofon onda oni strše s prednje strane.
    zvučnici su dosta loši ali to je valjda tako na svakom laptopu zbog nedostatka mjesta.

eto nadam se da sam pomogao, ako imaš još nekih pitanja slobodno se obrati!
    t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okok, malo sm previdija gornji desni kut, hvala još jednom

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo da ti ja napisem nesto o performansima, trenutno igram 3 igre,

1. RainbowSix: Vegas - radi odlicno na medium settings
    2. Arma: Armed Assault - radi super - texture,terrain,object detaili su na high, ostalo je normalno
    3. Supreme Commander - radi bez problema na normalni konfiguraciji,

sluzi mi bolje nego sto sam ocekivao ... super laptop !

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i ja sam ga nabavio. Laptop je stvarno dobar, istina moj prvi pa ga ne mogu uspoređivat s nekim... Pozitivnih stvari ima dosta, al evo ja direktno na negativne.
    1. Sporost prebacivanja podataka sa CDa, DVDa. za cd sa mp3cama mu treba skoro 6 minuta, a za dvd sa mp3 (oko 3.5GB) mu treba više od 15 min. Sad, do čega je to, do čitaća, do hard diska... ili nešto treba podesiti u biosi ili negdi...
    2. Ono grijanje o kojem sam pisao prije. Desna strana di mu je ispuh se pošteno ugrije, a i touchpad se zna podosta ugrijati pri zahtjevnijem radu, i pri tome dosta slabije reagira. . Nisam probao neke novije igrice jer ne bih volio viditi kako se onda zagrije. Istina, svaki se laptop grije, pogotovo na ispuhu, ali se to kod ovoga možda više primjeti jer je smješten tu gdje je.
    Ako ostali nemaju takve probleme nek mi svakako jave.

No sve u svemu izvrsna mašina, sa odličnim ekranom, grafikom i diskom koji zadovoljava svačije potrebe (120GB je odlično za laptop). Baterija izdrži oko iznad 2.5h pri zahtjevnijem radu, što je meni zadovoljavajuće.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    htc desire, n5230
    Operater
    t-mobile & vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.963
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja ne znam kako ali meni se oko touchpada ne grije ni malo. na ispuhu se grije ali ne pretjerano.
    t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A šta ja znam. Dobro, to oko ispuha, ok, mora negdi izlazit sva ta toplina, pa se grije, ne pretjerano, al je. Ja toplinu touchpada (i područja sa strana na gor od njega) uspoređujem sa desnom stranom do tipkovnice, i razlike ima. Nije sad da se ugrije da ga ne možeš koristiti, al se razlika nekih 10 min nakon šta upalim lap itekako osjeti. Čak mi se i desna ruka kod tipkanja zna malo uznojiti.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

help....

Ma i ja kupih Acera 5671 i slazem se sa vama u svemu, strava dobar laptop sa manama koje se daju potrpiti. Imam zapravo jedan problem koji neznam rijesiti. Poslije nekog vremena (3-4 sata) sto je ukljucen i radi moj se Acer zamraci tj. osvjetljenje mu podne na nulu. Kad ga restartam radi opet bez frke 3-4 sata. Zna li tko sto bi mogao biti problem? Unaprijed JAKO zahvalan na svim odgovorima.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa sad, probaš povećat osvjetljenje (Fn+RightArow) ili odi u e-power managment, ili u catalyst...
    a sd zašto on sam ugasi osvjetljenje, neznam, isto potraži u catalysu ili powermanagmentu, da nije koja opcija uključena.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa sad, probaš povećat osvjetljenje (Fn+RightArow) ili odi u e-power managment, ili u catalyst...
    a sd zašto on sam ugasi osvjetljenje, neznam, isto potraži u catalysu ili powermanagmentu, da nije koja opcija uključena.
    ma sve mi je na difoltu u catalistu a u powermanagamentu mi polude osvjetljenje i brzina procesora. Skacu od 0-100% svake 2 sekunde. cini mi se da cu ga morati odnest na servis...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rijecan Pregledaj post
    ma sve mi je na difoltu u catalistu a u powermanagamentu mi polude osvjetljenje i brzina procesora. Skacu od 0-100% svake 2 sekunde. cini mi se da cu ga morati odnest na servis...
    A čini se da je ipak hardverski kad powermanagement pokazuje tako...

A mene i dalje muči ono s grijanjem. Danas sam ga podigao i dotaka donji dio ispod stražnjeg kraja ispuha, i virujte mi skoro sam ga ispustija kolko je vruće. Dal je to zrelo za servis, mislim da pogledaju šta je, ako nije drugima tako. A vent radi (puše), u catalystu i managementu sam čak i malo smanjiva grafičku i proc, ka da manje troše energ (onda se valjda i manje griju) al ništa... Nisam pametan. Nije da mi tolko smeta, al gledajući u budućnost, koliko mu to utjeće na skraćenje vijeka trajanja? Stvarno neznam.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    nokia
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A čini se da je ipak hardverski kad powermanagement pokazuje tako...

A mene i dalje muči ono s grijanjem. Danas sam ga podigao i dotaka donji dio ispod stražnjeg kraja ispuha, i virujte mi skoro sam ga ispustija kolko je vruće. Dal je to zrelo za servis, mislim da pogledaju šta je, ako nije drugima tako. A vent radi (puše), u catalystu i managementu sam čak i malo smanjiva grafičku i proc, ka da manje troše energ (onda se valjda i manje griju) al ništa... Nisam pametan. Nije da mi tolko smeta, al gledajući u budućnost, koliko mu to utjeće na skraćenje vijeka trajanja? Stvarno neznam.
    Uf, i meni je tako al se tjesim da su mi se i neki procesori prije toliko grijali. Celeron 333mhz nabrijan na 800 mi je uredno radio pri 70 stupnjeva. Valjda to mora tako biti. Za ovaj moj krs sam skuzio da samo trebam izvuc napajanje na 2 sekunde i kad registrira promjenu vratim nazad i sve 5... Ali nije to ono sto sam (skupo?) platio.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče grijanja,vjerojatno je prašina ušla unutra i djelomično začepila protočne kanaliće u njemu. Imam Gericom Blockbuster i nedavno mi se počeo užasno pregrijavati (5 minuta igranja Hitman : Contractsa i gasi se zbog pregrijavanja). Temperatura je znala otići preko 80°C. Nakon što sam ga rastavio i ispuhao nekih pola kile prašine iz ventilatora,temperatura ne ide preko 65°C

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao balkanac Pregledaj post
    Što se tiče grijanja,vjerojatno je prašina ušla unutra i djelomično začepila protočne kanaliće u njemu. Imam Gericom Blockbuster i nedavno mi se počeo užasno pregrijavati (5 minuta igranja Hitman : Contractsa i gasi se zbog pregrijavanja). Temperatura je znala otići preko 80°C. Nakon što sam ga rastavio i ispuhao nekih pola kile prašine iz ventilatora,temperatura ne ide preko 65°C
    Prašina, teško, jer takav je od prvog dana, a i nebi ga otvara dok je još pod garancijom. Sad me zanima kako da vidim kolika je temp. Čuo sam za Everest, al mi je dosta ljudi reklo da je on poprilićno neprecizan. (inaće mi pokazuje u idle core1=51C, core2=48C, HDD=39C). U biosu nisam naša ništa za temperaturu.

dali neko zna kako da narihtam virtualnu memoriju za grafičku u biosu nema postavka
    Kolko ja znam grafička mu ne može sherati ništa od sistemske, ima svojih 128 i to je to, premda piše 512 hypermemory, nema nigdi opcije i na netu piše da ima x1600 sa svojih 128...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    nokia n95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trebo bi se dignut za max 2 min ako nije natrpan probaj ga dignuti bez tog programa a onda sa pa usporedi.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SonyEricsson P800
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trebo bi se dignut za max 2 min ako nije natrpan probaj ga dignuti bez tog programa a onda sa pa usporedi.
    nije natrpan, a to je proces koji bla, bla, dekriptira i dekompresira dolazece podatke u paketima. cudi me full, a sve ostalo ok (dobro, malo se vise grije, ali planiram uzeti podlogu za hladjene), u biti za tu lovu vise nego ok.
    hmmmm....samo ovo me brine.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    nokia n95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala na stranici ,ali sam rijesio problem.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    nokia n95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dali neko zna kako da narihtam virtualnu memoriju za grafičku u biosu nema postavka
    Zadnji uredio dominik : 20-03-2007 u 20:43

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    nokia n95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni vista i everest čitaju da imam 388 mb grafičke memorije dijeljeno mi je 255 mb a na grafičkoj imam 128 mb.
    pa neznam.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    nokia n95
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema bluetooth ja ga na svom starom nisam uspio pokrenuti kao ni na novom jedno kučiste (sto modela)

ja probam instalirati drivere a on na piše da nema bluetooth device.
    Zadnji uredio zerobravo : 26-03-2007 u 17:11

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove