naravno,ovo je bio džouk al ak imate kakvih dobrih kodova za ovu ciglu->javite mi!ja znam neke al to su gluposti.
ajmo ljudi,izvucite te trikove i recite mi kak da na svom R320s dobijem MMS?
![]()
naravno,ovo je bio džouk al ak imate kakvih dobrih kodova za ovu ciglu->javite mi!ja znam neke al to su gluposti.
Evo 2 dok ne iskopam vise(> i < su tipke sa strelicama)
>*<<*<* za provjeru verzije softwarea,test ekrana i ostalih funkcija
<**< za provjeru dali je telefon zakljucan na mrezu(lokot je zatvoren ako je) i ne preporucujem daljnje prčkanje po tome da nebi zaključali telefon.
e fala frik!molim te,od kud si to izvuko?ove šifre još nisam vidio!probo sam ih i sad si morem mjenjat kontrast!ha ha ha.ajd kad jos neš dađeš pošalji!bit ću ti zahvalan do groba...![]()
To možeš naćci na dobroj staroj www.telfon.net stranici.
ma skoro sam svaki dan na tom sajtu a nikad nisam tražio kodove!evo baš sad gledam.a daj mi reci,onaj kod za provjeru jel mob zaključan,jel se preko njega može otključat ili zaključat mob na neku mrežu?![]()
...ehaj pa što bi onda radili unlockeri?
Mozes ga zakljucati(ako nije) ali ne preporucujem i nevidim razlog tom postupku.A otkljucati... dmi ti je rekao razlog,a ionako rijetki znaju nacin za saznavanje NCK koda.
ma kuiš,mob mi je zaključan na simpu pa sam zabrijo kak bi bilo fora otključat ga softverski!želim imat i vip al mi se ne da plačat onim frikovima u servisu!al jeb'ga->nemreš imat i ovce i novce!
bat tenks eni vej!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Hej ekipa dal netko zna poruke za ericsson ili nokiju od kojih mob zašteka , kao "%English" kod siemensa?
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Brijem da Ericsson i Nokia nemogu napravit takve greske kao siemens da mob. zasteka zbog jedne poruke . . ..
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Zahvaljujem
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
Fino brat mi je popizdi još samo da izludim ostatak okline koja ima NOKIAu
Viva la Nippon!!!
E kako ide taj kod za nokiu? Link ne radi za mene
Hvala!
[link=www.flamingtext.com/ezb.html][image noborder alt=Image by FlamingText.com]http://ezb.flamingtext.com/ezb/2003/12/05/flamingtext_com_1070647972_4409.jpg[/image][/link]
Image by [link=www.flamingtext.com/ezb2.html]FlamingText.com[/link]
Jel postoje kakvi kodovi za malo sofisticiranjije mobitele poput T610?
Nekad sam bio ljudsko bice, a onda sam kupio modem...
Onaj isti iz 3.-eg posta vrijedi i za T610.
Hvala ti. A kak bi mogo sjebat mob ako nesto krivo upisem?
´Ko prije umre, duze je mrtav!
kako provjeriti verziju swa na z600? pliz
copyright by Mjehuric
Bookmarks