To se zna događati ponekad sa MSN-om... Ja već duže vrijeme nisam imao problema, ali prije se znalo događati... Mislim da to ima veze sa samim MSN-om...
imam msn live m 8.0 i do jucer je sve radilo.sad mi kaze da se ne moze logirat jer je kao usluga nedostupna. ima li kakve veze sto mi je adsl modem podesen da radi kao router, mada mislim da ne bi smjelo imat veze jer je veza OK a i jučer je msn radio
thx
To se zna događati ponekad sa MSN-om... Ja već duže vrijeme nisam imao problema, ali prije se znalo događati... Mislim da to ima veze sa samim MSN-om...
Ma to je do MSN-a... Točnije do njihovih servera... Vjerojatno znaju biti preopterečeni i tako... Uglavnom nije problem do tebe... Ako si se ikad uspio spojit i sada se spajaš sa istim postavkama, a neće onda je njihov problem... A to im se, usput da kažem, malo počesto događa u zadnjih jedno 4-5 dana (barem meni...)
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ah da...to se zna dešavati.. nemaš razloga za paniku. to je nešto kod njih, neki bed :bunny:
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
TAkođer to se znalo dešavat ako ti je sat i datum podešeni godinu dana unazad. Npr. ako si ispraznio bios na matičnoj sat se vratio unazad
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Bookmarks