moja preporuka je k800i , w850 nema ćak ni autofokus
ne mogu se odlučiti između ta dva moba
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
moja preporuka je k800i , w850 nema ćak ni autofokus
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
opcenito je bolji k800i osobito sto se tice kamere,ali w850 ima bolji mp3 player i karticu 1gb.nije bas laka odluka.
Pa cuj, s obzirom da i k800 ima mp3 player i dobar je te uzmes sluske od w800/810/850 i dodes na isto ,a na w850 je eto kao malo napredniji pa bih svakako preporucio k800 jer dobijes dosta bolju kameru ali ne dobije se kartica za njega i to je najveci hendikep...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pa jel se možeš odlučiti šta ti uopće treba?Izvorno postao bbbrljo
![]()
Ako voliš fotografije bježi od W850, a ako voliš mjuzu uzmi W850... Uglavnom, K800 može sasvim ok raditi i kao mp3 player naravno uz bolje slušalice tako da mislim da ti je K800 bolji izbor... Uz nadoplatu nekih sluški imat ćeš i fotić i mp3... Iako ja nisam neki pobornik tih ima-sve-moguće uređaja, ali ok je za imati pri ruci... Generalno govoreći K800 je bolji izbor, W850 ne nudi ništa posebno osim svog Walkman branda/dizajna... Ako si baš zagrizao za to uzmi njega, sve ostalo upućuje na K800...![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
ma ipak je bolji k800...ima bolju kameru a može dobro poslužiti za mp3![]()
ma i mislio sam uzeti k800i
ali sam malo skeptičan oko joysticka
imam f500i kojemu šteka joystick
oba moba sam imao u rukama i stvarno su mi dobri
jedini bed kod k800i mi je to kaj nema karticu, a M2 kartica je dosta skuplja nego obična kartica
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ne moras se bojati joysticka na k800i,a jedina je mana sto su kartice dosta skupe,ali to nije mana telefona nego proizvodjaca.
k800 sa sluškama od w810=w850
Dakle, ovo bi bilo rješenjeIzvorno postao sonyck
.
PREDATOR
Ovisno da li želiš Walkman mob ili mob sa boljom kamerom...
ja bi se odlužio za K800 jer ima bolju kameru, dizajnom je ljepši, a ko što su već rekli, kupiš si slušalice od W800/W810 i imaš dobar mp3 player...
Jedino što uz W850 dobiješ memo karticu dok uz K800 ju ne dobiješ...![]()
K800...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nekome ce se vjerojatno vise svidjeti dizajn w850.
pa meni se svidio po dizajnu i po tome što nema joystick, a i dobiješ karticu od 1GB
ali odluka je pala
kupujem k800i
dobra odluka,neces zazaliti!![]()
![]()
Cestitam na odluci a za joystik se ne trebas brinuti jer su ga drasticno poboljsali i dosta dugo drzi(barem zasad) a da nije poceo stekati...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
I ja sam se dvoumio,Izvorno postao bbbrljo
ali ipak je prevagnuo W850i.![]()
![]()
![]()
pozdrav
--------------------------------------------------
iPhone 3GS 16GB( pokojnik, za kojim ću uvijek plakati )
Bookmarks