1. Preopćenito pitanje, što te točno zanima?
2. LOL
3. N80 ima senzor koji detektira razinu osvjetljenja, te na temelju toga zaključuje da li je osvjetljenje tipkovnice potrebno, dakle, to te ne treba brinuti.
pozdrav svima,
kupio sam n80 na prvi pogled ocjena je 6/5, ali imam par pitanja.
1.sve o wlanu za nju?
2.može li mi netko napraviti temu?(motori...)
3.nekad mi se ne upali osvijetljenje tipovnicešto to može biti???
unaprijed hvala
1. Preopćenito pitanje, što te točno zanima?
2. LOL
3. N80 ima senzor koji detektira razinu osvjetljenja, te na temelju toga zaključuje da li je osvjetljenje tipkovnice potrebno, dakle, to te ne treba brinuti.
Testis unnus, testis nullus!
1.imam laptop koji isto ima wlan i mogu li mob spojit preko toga(imam maxdsl kutiju sa bežičnim internetom)Izvorno postao marko6630
2.mislio sam ako neko ima to doma da uploada...
3.nogo pametan mobitel nema šta(ja već mislio da mi se skurcu mob od 600 eurića)
odi na Connections/Connection manager/available WLAN/options/define access point i nađi svoj access point i definiraj pristup. Ako imaš zaštitu preko MAC adresa, sa *#62209526# saznaješ MAC adresu svoje Nokije.Izvorno postao cavtat_racing
Da ne otvaram zasebnu temu, i ja sam si piknuo N80![]()
Zanima me jel ima neki program s kojim bi se mogao bez posebnog namještavanja access point-a spojiti na mrežu bez zaštite?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Nije ti potreban program, odi na web/options/settings/access point/always ask, i slijedeći put kad odeš na web, mob će ti pregledati dostupne mreže i moći ćeš odabrati na koju se spojiti.Izvorno postao Hrc
ima li netko teme za nokiu![]()
![]()
Izvorno postao cavtat_racing
Gle, odi na dotsis.com, registriraj se, i naći ćeš tema koliko god hoćeš!
marko puno hvala![]()
]
Hvala Marko!
Za programe, ako tražiš, su ti također dobre aivanet i pxdxa
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
rego sam se na dotsis i skinu temu. kako ću je stavit u mobitel
piše mi na mobu greška obratite se davstelju uslugeIzvorno postao cavtat_racing
pa ovisi kako povezuješ komp i mob...Izvorno postao cavtat_racing
kada skineš temu na komp onda ju putem BT_a ili kabela prebaci na mob...
Ako prebacuješ putem BT_a onda se tema spremi kao poruka u inbox_u, odeš u inbox otvoriš tu poruku u kojoj je tema i onda se instalira tema...
Ako prebacuješ putem kabela, onda moraš imati instaliran FExplorer ili nešto slično. kada prebaciš na mob temu onda ju sa fexplorerom nađeš i pokreneš intalaciju...
vjerojatno ti je tema nokompatibilna sa mobom... prije nego što skineš temu, pogledaj na kojim mobovima radi...piše mi na mobu greška obratite se davstelju usluge
i daj koristi tiku EDIT a ne da sam sebe citiraš! To je onda čisto nabijanje postova...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nokia N80 ima Symbian 9.1, stoga teme moraš skidati sa Symbian 9.1 podforuma na Dotsisu.Izvorno postao cavtat_racing
hvala svima na odgovorima.
ima wlan wizard ili tak nes... program ti se vrti non stop na mobu... i mozes birat dal da stalvo trazi mreze ili kad mu ti to zadas. kad nadje mrezu pitat te dali oces pokrenuti pregled weba... dakle sam spaja mob na net!Izvorno postao Hrc
imam ti ja taj prog., pa ak ti se neda trazit javi mi se na mail pkustro@gmail.com i posaljem ti ga.
aj meni posalji taj program
Bookmarks