Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 78

Tema: N70 ili N72?

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omfg bio u 3 vip centra nema n70 i neznaju kad ce ga dobiti.
    a n73 su rasprodali ostao je samo izlozbeni primjerak tako da sam se malo igrao po njemu i mogu samo reci da svako ko ima 4k kn neka ga KUPI savrsen je a kamera je kao na digitalcu stavrno nista bolje od toga ti netreba.
    pa cak je i djojstik super.

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je osobno N73 odvratna. A jedino mi je to bitno kod mobitela, digitalac i iPod imam tak da mi mob sluzi jedino za pozive i smsove.. Ali mozes uzet N73 na ugovor od 24 mjeseca u vipu za 2500kn. Pa zakaj tak ne napravis? Ako ne na sebe, mozes na mamu, tatu, baku, dedu napravit ugovor na 50kn mjesecno i uzet si mobitel..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se na N70 izgulio pokrom na navi tipci. Uzeo sam polovni, pa ne znam je koliko je korišten, ni je li to samo meni ili standardna mana.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alex
    Meni je osobno N73 odvratna. A jedino mi je to bitno kod mobitela, digitalac i iPod imam tak da mi mob sluzi jedino za pozive i smsove.. Ali mozes uzet N73 na ugovor od 24 mjeseca u vipu za 2500kn. Pa zakaj tak ne napravis? Ako ne na sebe, mozes na mamu, tatu, baku, dedu napravit ugovor na 50kn mjesecno i uzet si mobitel..
    e molim te ajde na pm, ako ne ovdje( i ako ti se da napisi )koliko mjesecno bi morao davat za taj ugovor, pa cjene sms-a, poziva, itd.
    :bunny:

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja ti ne znam tocno cijene jel ja imam tarifu 200 (dakle 200kn minimalne potrosnje) pa je meni nesto jeftinije nego npr. tarifi 50 ili 100. Ali fora je u tome da su ti to kao bonovi koje kupis unaprijed, ovisno koju tarifu uzmes to ti oznacava najmanju mjesecnu potrosnju - 50 npr. I ti tu pretplatu koju platis normalno trosis na smsove i pozive, isto kao bonovi, samo si potpisao ugovor. Potrosnju mozes kontrolirati tako da na netu vidis ispis poziva i poruka i trenutno stanje racuna, odnosno trenutnu potrosnju. Ja sam jos uzeo i onu opciju da su mi svi pozivi prema vipu 10 lipa. To platis 50kn (pretplata+tih 50kn) i onda svi pozivi unutar mreze su 10lipa s PDVom. Razlika izmedju tih 50kn i 50kn pretplate, je ta sto tih 50kn placas jednokratno, odnosno ne mozes ih iskoristit (na poruke i pozive) dok pretplatu mozes. S ugovorom je fora da moras najmanje 12 ili 24 mjeseca (ovisno o tome na koji rok si potpisao) placati pretplatu po tarifnom modelu kojeg odaberes. Eto, ako imas jos kakvih pitanja slobodno pitaj, ili nazovi sluzbu za korisnike oni ti znaju tocno cijene i to..

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    super.
    budem razgovarao sa starom sutra o tome.
    mozda sebi uzmem onu od 100kn jer nepotrosim vise od toga mjesecno(naravno ak staru nenagovorim da si ona uzme ).
    bas cu nazvat sutra vip.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam još prije mjeses dana u vip centru pitao za N70 i već tada nisu imali(iako je uredno bio,čini mi se još je i sad, na njihovoj web stranici). Zato mi je frajer ponudio N73 koji je prilično skuplji.

Nema ga ni u t-mobile-u, ne znam do kad ga je bilo, već u 12. mjesecu ga je bilo teško dobit. također je na njihovoj stranici. I cijena malo veća nego u oglasniku a 2god jamstvo.

Ako znaš nekoga tko ima firmu pa neka ti uzme,za korporativne korisnike uvijek imaju - kad ih još imaju na lageru, ali bojim se da sad već teško i na taj način.

Zatvorena tema

Slične teme

1. Odgovora: 5
    Posljednji post: 25-06-2005, 00:23
  2. Koju mmc odabrati?
    By Atno in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 15-12-2004, 22:57
  3. T610 e-mail
    By Hrc in forum Općenito
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 04-08-2003, 16:29