n72 definitivno![]()
n72 definitivno![]()
bolji izbor,pošto je i meni N70 ljepši i fukcionalniji. Music Edition nemaš u HR,ako ga baš želiš ostaje ti ebay ili nešto slično. uživaj s novim mobom![]()
ma uzeo bi ja n72 al ga nema u vipu a mobisu 3.1k kn nedam
sta sve dobim u paketu sa n70 kad u vipu kupujem ?
pa mislim da ti ga u vipu više nemaju,ja sam tražio prije par mjeseci,al su rekli da ga nemaju i da ga više vjerojatno neće naručivat. jesi li pitao u nekom vip centru?
inače,kad ga kupuješ,dobiješ Nokijino pakiranje,znači telefon,kabel,sluške,karticu,cd i priručnik.
pa koji kuratz ga imaju u katalogu onda?Izvorno postao balkanac
nisma pitao al bilo mi je malo cudno da ga nemaju na policama :misli:
omfg kaj ak ga vise nemaju![]()
ajme a u mobisu kosta 3.2k kn
kaj da radim onda?
nemam kesovine za oglasnik
pa to sam im i ja rekao,N70 za 2500kn je stvarno dobra ponuda. Još nije bio ni brandan,da sam bio samo tjedan-dva brži...pa ništa te ne košta pitati,jel tako? ako ga imaju,bit ću ti tako zavidan
![]()
Da ti pomognem - nemaju ga. I ja sam se isto ubio trazeci ga cijeli tjedan, i zvao sve vip partnere u krugu 100km od Zagreba. Nisu mi rekli da ga vise nece narucivati, ali mi nisu znali reci ni da li ce ga, odnosno kada imati. I preko oglasnika sam ga jedva dobio (ja sam imao kesa) jel ih je vecina prodana. Ne znam, ko da je sudnji dan i svi traze N70. Zato sam i pitao da li se moze besplatno otkodirat jel mi je uletila neka ponuda za N70 kodiran na t-mobile, ali sam srecom uspio nac (i kupit) i jos najjeftinije proc (220 eura). Eto, nadam se da sam pomogao.
Izvorno postao balkanac
Jučer na jednom auto forumu tip prodao n70 za 900 kn.
N 70 ispravna kupljna u mobisu ne kodirana s 1GB kariticom + 64 mb originalnom karticom, kutija i svi dijelovi
prodajem
cijena 900 kn ali mozemo se o tom jos dogovorit cijena nije fixna
gore je navigacija tomtom zapadna i istocna europa
Bookmarks