posto sam zavrsio jeb**u trgovacku skolu i ne vidim da ce bit ikakav pomak u buducnosti upisao bi skolu za Informatički programer – manager
skola je Poslovna škola Start u Zagrebu (www.start.hr)
program je sljedeci
Programski jezik C 150
Programski jezik C++ 250
Programski jezik VB 250
Baze podataka 80
Engleski jezik 60
Seminar izrade poslovnog i marketinškog plana s prezentacijom u Power Point-u na engleskom jeziku 20
Ukupan broj sati 810
mislim da je satnica cist ok i da se moze puno naucit i naravno zaposlit u nekoj manjoj sredini uz daljne napredovanje
cijena je 14.500,00 kuna
molim savjete dal ce to bit pogreska i da li je to pametno jer ne vidim kak drugacije neki k.. postic u zivotu![]()

Odgovori uz citat
isla godinu dana na ECDL tecaj, platila 6 000 kn da bi on meni rekao da sama to skuzim!!! htjela sam ih tuzit ali grupa se nije htjela eksponirat!!!
Microsoft Visual Studio se također nadje
bilo 6.0, bilo .NET.... za c++ kupiš knjigu Demistitficirani C++, to je jedna od odličnih knjiga na hrvatskom. također, kad kreneš, i kad skužiš neke stvari, onda kopaš po netu, raznim forumima, a ima ih podosta, vrlo kvalitetnih. dakle, recimo da bi možda bilo bolje da probaš sam prvo, pa vidjet dal ide, dal ne ide, ako ne ide, bar znaš da si sam pokušao. naravno ne kažem ja da su to bačeni novci, baš nasuprot, vrlo pametno uloženi, al koje ipak ne treba odmah nekom dat, već sam se malo trgat....

Bookmarks