e taj je malo bolji sonyev predstavnik, brijem da se zove cybershot 5.0 , dobio je EISA nagradu za fotić godine, ima i neke infra red fore za noćno snimanje, to je najbolji fotić ak se gleda kvaliteta - cijena -dizajn, a meni onih pola tone ne smeta![]()
I za one kojima ne smeta fotić od pola tone,istina.Ja ne namjeravam razvijat slike veće od 10X15 pa mi je ovaj idealan.Ali ima jedan mali sony-jev od 5mp-a koji je još manji od mog.Baš me zanima kakve slike daje...Košta oko 5 somova
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
e taj je malo bolji sonyev predstavnik, brijem da se zove cybershot 5.0 , dobio je EISA nagradu za fotić godine, ima i neke infra red fore za noćno snimanje, to je najbolji fotić ak se gleda kvaliteta - cijena -dizajn, a meni onih pola tone ne smeta![]()
Joj a bih htio tog malog al opakog sony-a.Baš nešto tak je i Vjeko tražio
e malo sam fulao, to je fotić iz cybershot serije nije baš tog naziva, ime modela SONY DSC V1, košta oko 4300kn, evo ti link pa pogledaj www.hgspot.hr/komponente.asp?grupa=49 a našo sam i njegov review na netu, ne sjećam se stranice i slike izgledaju ok
a daj mi recite nesto o mini kamerama koje mogu slikati-mislim da je to puno bolje rjesenje za one koje zele snimati zvuk i sliku na pristojnoj rezoluciji, a potom i slikati..
Ima moj frend jednu (opet sony-jevu) i vrlo je kvalitetna a video fenomenalno izgleda.Samo on tu kameru koristi za snimanje,za slikanje ima fotić, pa neznam kak slike izgledaju
Paci pogled na ovo:
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...U=DCRPC330KITB
A pogledaj i ovo: Nije tak profesionalan kao onaj V1 al je jeftiniji i bolje izgleda i isto ima 5MP-a http://www.sonystyle.com/is-bin/INTE...KITIS&Dept=dcc
Ako uzimaš kameru tu nema neke velke mudrosti, manje više sve su iste, JVC,Sony,Panasonic ....sve su slične i kaj je najbitnije sve rade dobro
Možda je tražio onu malu net kameru?
Ja se igro za new year sa Fuji 204 i zakljucio sam da mi ne treba vise od 2 Mpix
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks