asian rom je za mpx220 ,ostale mozes naci na surrealnetworksu ,
Po prvi put kupih Windows smartphone uredjaj!![]()
Naravno, nemam pojma o vecini stvari, ali znam da bih htio otkantati ovu 2002 verziju i instalirati verziju 2003.![]()
Koliko sam skuzio, najbolji je Asian 3.53 rom. (ili?)
Posto vecina linkova na ovom forumu za download romova vise ne radi, moze li netko napisati gdje da ga skinem (malo me frka da sam iskopam link na nesto sto mozda nije to)? EDIT: Skinuo sam mpx-landov 2003 original s auto-instaliranjem pa cu probati kad formiram bateriju.
Moze li se pojacati osvjetljenje ekrana (djeluje mi nekako tamno)?
Moze li se iskljuciti punjenje preko usb-a negdje u meniju?
Ispricavam se ako sam pretrazujuci forum propustio odgovor na svoja pitanja!
Da dodam i ovo (makar mi se cini da nitko ne cita ovaj podforum):
Gdje da pronadjem original MPx200 firmware (dakle, ovaj 2002 koji imam sad, u slucaju potrebe vracanja) ?
Trazio sam BEN-6-1030-012.img (navodno najnoviji), ali - sipak. Nigdje ga nema.![]()
Zadnji uredio FlowBlow : 16-12-2006 u 13:41
asian rom je za mpx220 ,ostale mozes naci na surrealnetworksu ,
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
Izvorno postao NGager
http://surrealnetworks.com/community...me=ROM+Updates
trebaš se registrirat , na ovoj sam stranici ja sam uredno skidao romove za mpx220 a imaš i za mpx200
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Hvala na odgovorima!
Nasao sam taj surreal sajt preko vikenda, ali nije mi htio ucitati stranicu pa sam odustao. Sad radi, vidim.
Ubacit cu mpx landov 2003 na mpx, onaj s auto instaliranjem cim formiram bateriju.
Edit:
AAAaaa!!!![]()
"Site Registration has been disabled."
Ima li netko kakav username i password za posuditi na pm...?![]()
![]()
http://rapidshare.com/files/8040246/mpx200_WM2005.rar
To je onaj od bigstifnesa..
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
Zahvaljujem, ali meni treba 2002 verzija (za slucaj da sve podje po zlu, da imam nekakav backup).Izvorno postao duggi
A 2005 nisam ni mislio instalirati, citao sam da se dosta ljudi ubrzo vrati na 2003 iz nekih razloga pa nisam siguran isplati li se...
Evo ja pokušavam upgradat svoj mpx200 sa wm2002 na wm05 s imageom s gornje linka. Ali upgrde mi stoji na 61% već 40 min. Šta sad to znači? Mogu bacit mobitel?
Nikad prije nisam flasho, a one upute sa ovog foruma su napisne za 3 image fajla,a na ovom ima samo jedan pa sam ja ostavio SD karticu u mobu.Jel to greška.
S.O.S
nije greška za SD karticu.
ako se smrznuo, probaj opet
Probo sam opet ali opet stane na 61%
Napravio sam poslije master reset, brisanje flash-a prodje ali stane na "Format IPSM".
Svaka pomoć je dobro došla![]()
ajd izvadi karticu
Nije dobar img. Ja koliko znam, taj nikada nece da predje tih 61%.
Ja imam jedan rom koji ima tri, i jedan sa dva img fajla.
Ovaj drugi je valjda pravljen od strane mpx-landa. Taj sad imam na fonu, i radi odlichno. Ne znam odakle je skinut, nisam ni jedan od dva skidao, uzeo sam od druga.
Moracesh da pronadjesh drugi rom, ako zelish da instalirash Wm05.
Probo sam i bez kartice i opet stane na 61%.
Sad bi molio nekoga za link na wm05 sa 3 ili 2 img faljla, a može i za wm2002.
Evo, tu imas sve, mislim da je wm2005 s 3 .img filea.
Probaj pa javi pa da onda i ja probam! :-)
link
Evo proradilo je sa 3 img-a
Daj sad reci prema kojim uputama si instalirao da ne lutam. One upute koje dodju s imageima su na kineskom ili aramejskom pa nista ne kuzim.Izvorno postao ragib
Slijedio sam one upute sa ovog foruma
Ja sam slijedio upute i pokusao instalirati ovaj rom s 3 .img filea.
Sve je proslo ok, osim na zadnjem koraku kada treba upaliti i napraviti onaj zadnji korak nakon flashanja treceg .img-a. E, tu nece da se upali. Uspio sam ga nekako oziviti da ga upgrade wizard prepoznaje... sta sad?
Evo, iz treceg pokusaja je uspjelo - ista procedura, sve isto, samo se prije nije htio upaliti kod zadnjeg master reseta. Sad je proslo i me happy!
Edit:
Da ne spamam s postovima, kratko pitanje: Je li normalno da mi se kada drzim pritisnutu Home tipku (na ranijim WM se s tim otvarao quick menu), uredjaj svaki put doslovno smrzne na par minuta? Nakon toga opet radi normalno.
Zadnji uredio FlowBlow : 21-12-2006 u 21:39
Jel mi za sinkronizaciju sa pc treba active sync 4.1 ili može neki stariji?
I ako baš treba taj 4.1 jel se može izbjeći instaliranje SP za Windows-e?
radi i stariji, sad ne znam koja je minimalna verzija...
Drzanje Home tastera pravi screen shot, koji je sad implementiran u OS.Izvorno postao NGager
Aha, skuzio sam naknadno kad sam primjetio slike u root folderu, makar mu stvarno dugo treba za obicni screenshot.Izvorno postao demosthenes
Sad se mucim s ovim application unlockom, nigdje ne mogu pronaci odgovarajuci file ("registryunlock.zip" mislim da je) s kojim bih to napravio...
Zeznuti su ovi WM uredjaji, ali mogu se tweakati do iznemoglosti tako da sumnjam da ce mi ubrzo dosaditi.![]()
Bookmarks