Nema problema. Kad izađe final release ja ću ga nabaviti i pomoći prevoditi
ja čekam final release, ovi u vB-u naime ne dokumentiraju promjene u prerelease verzijama prije izlaska službene, pa bi trebalo kopat posebno kaj je mijenjano.
i tako glavnina toga prevođenja pada u veljaču kad nema faksa neg su rokovi jer prije nemam vremena a do tada će i release valjda izaći.
ali ono što ćeš imati, možeš slobodno poslati kad bude aktualno pa možemo iskoristiti ovdje (ako si za).
Usput da li je u novom vB-u omogućeno ka0 i na yabSE da se indikatori pojedinih podforuma (ono kad se pojaviš pa svijetle - ima novih poruka) iskljuće tek po otvaranju dotičnog podforuma ili se klikne na link da je sve pročitano...
Ovo me jedino nervira na vB-u jer kad pukne veza on to protumaći da je sve pročitano i pogasi indikatore...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ima. Kada otvoriš post on odmah prepozna da je pročitan.Poslao: dmi
Usput da li je u novom vB-u omogućeno ka0 i na yabSE da se indikatori pojedinih podforuma (ono kad se pojaviš pa svijetle - ima novih poruka) iskljuće tek po otvaranju dotičnog podforuma ili se klikne na link da je sve pročitano...
Ovo me jedino nervira na vB-u jer kad pukne veza on to protumaći da je sve pročitano i pogasi indikatore...
E da. Ima tu još puno zanimljivih stvarčica. Evo par koje su vezane uz postanje i meni jako zanimljive: moguće je ograničiti minimalan broj slova u postu tako da više neće biti samo jedan smiley u postu ili lol itd., onda ako neka budala ne zna ćemu služi CAPS LOCK post se automatski prebaci na mala slova (što i nije neka mudrost to su mogli dodati i u starije verzije), maksimalno dodavanje slika u jednom postu itd.
zasto ova verzija bulletina ne salje charset u head-u? se to moze kako promijeniti posto opera i firebird ostaju malo zbunjeni i potrebno je rucno mijenjati character coding da bi se sve ispravno vidjelo?
vid vraga, fakat ne šalje....
bum sredio čim se sjetim kad bum s kompom u nacionalnoj.. il na faksu... il u ksetu... kad se sjetim...![]()
..fakat nema smisla mijenjati sadasnji forum..kaj fali ovome??
Ok, prebaci se ti na Windows 95... Kaj mu fali?
Forumaš godine :)
ne fali mu nikej-najstabilniji windows.. taj novi forum sporije ulazi..
win95 fali puno toga...
hebi ga al stabilniji je od xp-a
Poruka zappanu da ne misli da je ovo offtopic - mi govorimo o VB-u u prenesenom znacenju![]()
Forumaš godine :)
Bookmarks