Imate i brdo skin-ova za dotični browser na njihovoj stranici baš za svaki ukus .kod mene još nije zaštekala niti jednom
...da da ,hvala,moral sam si sam naći na astalavisti ,al nema veze evo jednaza rogonje u limenci,bolje u limenci nego u kompu
.
..........tražilica je zasada ockaj,moram se njome služit par dana pa ćemo komentirat.
BTW....već je zablicala sa "not responding"ali prvi mački se u vodu bacaju![]()
Imate i brdo skin-ova za dotični browser na njihovoj stranici baš za svaki ukus .kod mene još nije zaštekala niti jednom
plišani
?-------------?
ja stvaljam operu u pogon za vrijeme vikenda, na novi komp, tako da tek tada mogunesto reci...
jel se dogodilo nekome da nije opera htjela ucitati neku stranicu???
nope
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
u bug-u su operu proglasili (v7.21) najboljim internet browserom godine!![]()
@svi....ja sam već tri četiri puta otvarao stranicu u Author Modu i srušila se Opera....jel imate sa tim iskustva ili vam šljaka besprijekorno......
@vrag.....nije mi htjela učitat CNET-Downloads.com...........al poslje je sve bilo OK![]()
kakovu konfig.koristiš provjeri param.
moja radi bez greške P4 2,4 512x2
plišani
?-------------?
P4 1.8 256,evo danas sam isformatirao hard,bilo je ionako potrebno..........radi za 10.....![]()
....nekužim,kad god hoću dić IE automatski mi se diže i opera,a nije mi defoltni browser...?...jel se vama to događa i dal imate instaliranu samo operu ili i IE....?
.....rad sa slikama je katastrofa,užasno teško skida i uploda slike na web......
...za rad i posao puno je bolji IE,dok za surfanje i zahebanciju opera rules....
@plišani....koju bi još preporučio tražilicu,da je dobra za isprobat i da nekaj valja...![]()
nešto si krivo napravio, o?ito si postavio na pocetku da ti opera bude prioritetni browser pa si to provjeri u postavkama a oko brzine izmjeri sa štopericom pa mi javi koji je brži .
probaj još mozilu ima ih još dosta ali sve lošiji.
A ako si zadovoljan sa IE skini si najnoviju školjku Avant brow. ima dosta dodataka možda ti se svidi
plišani
?-------------?
@tomo: ja sam zadovoljan s operom, samo me zeza pir uploadu slika na NCT-u, pa za to koristim IE, dakle, imamo skoro isti problem![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@plišani probat ću...
@wb.......ništa ,radit ću onda sa IE......
evo ja probao i Mozilla 1.3.1 kod mene radi ok ćak mi se i dopala a kao da je brľa od svih brow . koje sam probao do sada nije nakičena koje kakovim dodacima ali izgleda dobro pa ako koga zanima neka proba, mislim da je na jednom od bug-ovih dvd ili online
plišani
?-------------?
Bookmarks