Ne, pise mi da sam osvojio box, ali ne pise s koliko kuna. Ovo drugo je manje vise isto kao tebi. A viditi cemo oce li sto stici!Izvorno postao Skener
Mozda oni koji nisu prvi ili među onima koji su bili deseti dobivaju 20kn...Vidjet cemo kad dobijemo.
Ne, pise mi da sam osvojio box, ali ne pise s koliko kuna. Ovo drugo je manje vise isto kao tebi. A viditi cemo oce li sto stici!Izvorno postao Skener
...also known as El'AnDrA...
Izvorno postao 10aLEX
Evo i ja poslao pa da vidimo šta ce bit...baš me zanima!!!
Ja sam dobio Tomato box, ali nigdje u "uputstvu" ne pise koliko je novaca na racunu. Ne treba mi jos taj broj pa mi se ne da aktivirati samo zbog toga, inace je broj lijep 092/xx yy 789
Dobio sam i ja tomatobox, zaista nigdje ne pise koliko novaca imas na racunu. Ali kakve brojeve daju... jedna znamenka do zlatnog... odlicno.![]()
meni je pisalo u poruci dobili ste tomato box s 20kn na računuIzvorno postao SEGA
- Red-Gsm.net -
i meni je pisalo da sam dobio 20kn . jeli itko od vas dobio doma tomato box, nije valjda da meni opet neće doć ? ili to poštar uzme ?![]()
Ne brini doci ce ti i to jako brzo![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
i ja dobio još jedan tomato...
I ja također dobio 2 Tomato box-a, jednu karticu aktivirao i na računu 50 kn.
Slavonac
A i ja sam dobio box s 20 kuna.
Za sad samo poruka.
Jos nije doma stiglo.
--
. [Lejzermaster]
U nagradnoj igri u 11. mjesecu sam dobio poruku da sam osvojio box ali mi nije stigao do početka prošlog tjedna. Onda sam im poslao mail i odgovorili su mi da im se box vratio kao neisporučen te da će mi ponovo poslati i bome poslali suIzvorno postao Skener
Ako nisi dobio box iz prošle ili ove netom završene nagradne igre tipkovnicu u ruke i pošalji mail na marketing@tomato.com.hr
i box stiže![]()
Slavonac
Bookmarks