Vjerojatno im dobro ide...![]()
bolje da pitamo da li je itko uopće osvojio tomato karticu....nekako su škrti ovog putaIzvorno postao Moby
![]()
- Red-Gsm.net -
Vjerojatno im dobro ide...![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
to je neka glupost ja sam točno u sekundu pogodio jučer na rtl-u i ništa poruka je poslana ali se ne javljaju da sam išta osvojio a baš sam ze zezao kao dal će doći reklama i čim se prikazao broj u sekundi poslao, to je nekki njihov zajeb vjerojatno su svojima javili kada da pošalju i na koji broj
Sinoć je išla reklama u 00.07 (ponoća i sedam minuta). Ja brže-bolje pošalji. Prvotno mi je 15 minuta pisalo U tijeku, da bi oko ponoća i pol dobio Izvješće da je poruka isporučena.
Uglavnom-ništa nisam dobio.
U Mobisu!
a jesu škrti ovaj put...a one kartice su pa djelili šakom i kapom...
A možda je baš u tome fora da malo zarade na nama,pa kada dovoljno nakupe sms-a,pa budu poslali ono,jedan mob!Sve mi je to nekako čudno![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Izvorno postao mobman
A što ste mislili...da će tako i mobitele djeliti šakom i kapom
Od kartica su fino profitirali nakon nekog vremena garant, a ne vidim kako bi od ovoga profitirali
Ma velim da je to teška navlakuša...
Ma naravno da je navlakuša... Ali me čudi da od nekoliko tisuća forumaša, koji BTW mislim da su najinformiraniji u HR o pitanju mobilne telefonije, ponude mobitela itd., da nitko niš nije dobio.Izvorno postao observer
Od mene, Boga mi, nisu profitirali. LOL Ja još imam tvornički zapakiran Tomato box kao kad sam ga dobio.![]()
U Mobisu!
Ček, ček...
Zadnja reklama Tomato-osvoji mobilni telefon išla je 18.12.06. u 00.07h. Nije li to protivno Pravilniku o nagradnoj igri?
Piše da igra traje do 17.12.
U Mobisu!
Ja sam tek sinoc dobio SMS da sam osvojio Tomato box, a igrao sam samo jednom i to cetvrtak mislim.
Ja slao s dva broja, jucer mi javili da sam dobio Tomato box, a danas da sam dobio i mobitel. Očito nisu odmah slali poruke o dobitnicima.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
I ja upravo dobio poruku da sam osvojio Tomato boxPoslao sam 4-5 poruka za vrijeme trajanja nagradne igre.
Slavonac
Iskrene čestitke za dobitak mobača. Tko zna možda još netko dobije i poruku o osvojenom mobitelu kroz koji dan. Držim palčeve svima (naravno i sebiIzvorno postao afroman
)
Slavonac
Evo, ja osvojio i mob i box. Morao sam poruku obrisati jer glupa 3310 pamti samo 30 SMS-a, ali čini mi se da su mi poslali s broja koji je prvi dan bio u igri, završava na 200. Ovo je već hvale vrijedna gesta. Meni bez moba pred Božić iz vedra neba puf-Nokia, i to prvi put u životu (nešto takvo). Bravo Tomato!Kolege, držim palčeve da i vama stigne ista poruka!
U Mobisu!
ocito nije bila navlakusa....a u ostalom i nisu mogli niakako na toj nagradnoj igri zaraditi,jer su se porke mogle slati od bilo kojeg operatera i to po standardnom cijeniku za sms poruke...
znaci pravi poklon od tomata!
eto,sad nam samo ostaje da zahvalimo(oni koji su nesto dobili) i zatvorimo temu,jer je nagradna igra prosla!
![]()
Ma daj... meni nisu napisali ni da su poruku primili.![]()
Jel radi ta nokia na vip?
Radi, tomato nije operater tak da ni nema svoj kod (ili kak se to već zove) kao što imaju vip 21910, t-mobile 21901 i tele2 21902 pa jedino na kaj može biti zakodiran je vip, a i nokie se lako otključavaju preko calculatora tak da možeš koristit na bilo kojoj mreži.Izvorno postao konan1
Evo dobio sam i ja tomatobox sa 20kn... bar nesto dobro danas.Jel znate kad ce pocet slati nagrade?
Nagrada ce ti stici za par dana nakucnu adresu![]()
Evo i ja sam dobio box![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Eto i ja dobio box. Ipak se dijeli!!!![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
Da tako je evo ja opet dobio sms (bon s 20kn) (bon još nisam nadam se da neče kao prošli put )(dobio poruku posla podatke i još ništa)![]()
Meni nista nije pisalo koliko kuna i slicno. Samo da sam dobio box!
...also known as El'AnDrA...
pa da nisi mobitel ?Izvorno postao andro2001
ja dobio sljedeće :
Sudjelovanjem u nagradnoj igri osvojili ste tomato box s 20 kn na raćunu. pošaljite ime, prezime i adresu odgovorom na ovaj SMS kako bi smo vam poslali ngradu.
s broja 092 121 121 2![]()
Zadnji uredio Skener : 21-12-2006 u 15:12
Oni nesto muljaju s tim lijepo pise u pravilima nagradne igre:Izvorno postao Skener
Prvi korisnik koji nakon prikazivanja tomato TV spota na HRT-u, NOVOJ TV te RTL televiziji pošalje SMS sadržaja "tomato" na broj prikazan u TV spotu, dobiva tomato paket Nokia 1112i, a svaki deseti korisnik (do prikazivanja sljedećeg TV spota, odnosno nakon prikazivanja zadnjeg, do ponoći) dobiva tomato box s početnih 50 kn na tomato računu.
Bookmarks