definitivno software... treba mu ponovno ubaciti novi ili isti flash. očito ima negdje nekakav konflikt sa nećime i razlog toga je vjerovatno taj da flash nije sjeo kako se spada... Hardware nije 99 %Izvorno postao drofa
Ortak mi je napokon skupio 200e i kupio v3i,30 dana je radila savrseno kad odjednom poce da mu se desava da u trenutku dok bira ne cuje uopste pozivni signal,tek kada upali spikerfon proradi,dao je u servis i cekao 3 nedelje kao da je napravljen,al isti dan sve isto ispocetka,desava se da ga cujem na prekide kada razgovaramo,opet je otisao na popravku,vidi se da je otvaran,sta mislite softver ili hardver.
definitivno software... treba mu ponovno ubaciti novi ili isti flash. očito ima negdje nekakav konflikt sa nećime i razlog toga je vjerovatno taj da flash nije sjeo kako se spada... Hardware nije 99 %Izvorno postao drofa
kako da mu uradim backup starog,flash backup mi daje gresku,rds lite isto,a moja L7 radi normalno sa tim programima,koji mp preporucujes,ipak je nov fon
Jel ima verziju R479 ili R47A?Izvorno postao drofa
R47A verzija - monster pack unbranded i unlocked
R479 verzija - monster pack unbranded i unlocked
treba da uzme mob sa servisa,sta da radim u oba slucaja,s neke memacke mreze je ne secam se,cudi me da ga oni nisu flesovali.
samo vidi koju verziju firmware-a koristi. ako je R479 (non itunes) onda skini R479 i pukni ga gore, a ako ima R47A (with itunes) onda skini R47A i pukni taj gore... nema nešto trećeIzvorno postao drofa
Sretno![]()
hvala nase radnje znaju samo da traze pare nista vise,a kad je kvar u pitanju prave se ludi i pricaju price za malu decu,ako opet bude isto ima li pravo da trazi pare natrag,poz iz uzica
Bookmarks