Mogao se jos i prije. A usput, izasla je podrska za smartphone uredaje (makar sam to i prije uspio)
Hmm.. izgleda da se novi Skype moze vrtit i na Variu..![]()
"The new beta version of Skype for Windows Mobile contains a handful of bug fixes and some much requested features, such as Smartphone support, an enhanced Today plug-in, a tweaked UI, improved contact and update behaviour, enhanced low-end CPU support (TIOMAP 850 devices)"
Code:https://developer.skype.com/WindowsMobileSkype/ReleaseNotes
Mogao se jos i prije. A usput, izasla je podrska za smartphone uredaje (makar sam to i prije uspio)
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Al stvarno mi nije jasno koji klinac čekaju sa Symbian verzijom...
Testis unnus, testis nullus!
I prije se je vrtio na Variu, samo se je vukao onda kao krepana mačka koliko sam čuo.
Valjda su sad napokon sredili problem sa time da i vario može sa svojim resursima vrtiti skype bez problema![]()
Na Tytanu se Skype vrti bez problema, sve se otvara trenutno, bez čekanja, a poruke stizu u roku 2,3 sekunde.
PREDATOR
Pa nije ni čudno s obzirom da ima osjetno brži proc.Izvorno postao predator
To smo i znali...problem je bio u izvođenju skype-a na Variu.
Probano danas i radi bez greske (Vario).![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
meni isto radi, međutim, kod telefonskih poziva moj glas kasni par sekundi i malo je razlomljen, ali ako je kriza da se sporazumjet.
Bookmarks