na te sam i mislio u metrouIzvorno postao frish-KI
na te sam i mislio u metrouIzvorno postao frish-KI
..ali najgore je sta oni to zovu mp4 a od mp4 ni glasa...to ne koristi te datoteke nego neke amr i video a nista od mp4...samo bacanje para.....mislim na ove jeftine.....sansa je super i bolja je od i poda...drzao sam je i gledao kako je super i jos se moze kartica staviti....extra....i pod je marka za sve ali pre skup pa se ne isplati uzimati a ima ih boljih od njega...ms industrial i super talent su low budget ali nisu losi..za onoliko koliko platis toliko i imas...plastike puno...nista od zeljezno aluminijkso ali unutra onako za koristiti dovoljno..sony i philips i tako sve zvucne marke a playeri onako prolaze po izgledu ali nemaju neke funkcije koje bi ih moglo dignuti....zbog imena prolaze ali mislim da se ne trebaju kupiti....sad neznam....svako ima svoje misljenje i kupi sta je njega volja...ali kad bi se ko odlucio onda treba kupiti nesto između ovoga solidno a da radi.....bez problema i da sluzi svrsi....![]()
mp4 je meni osobno glupost,kupio sam jednog i pogledao par clipova na njemu. cijelo vrijeme me nervirala loša kvaliteta zvuka i onda sam skontao što želim od playera. Sad imam novi nano 2GB i prezadovoljan. Mali je,predobre sluške,dobar ekran i dobro riješen sustav upravljanja s click-wheelom. Živio Apple!![]()
Bookmarks