MP4 - premali ekrani i opcenito nekvalitetni. Ova "video" funkcija je tu cisto marketinski.
Sto se playera tice, prvo ciljam na kvalitetu, pa onda dalje gledam jer je investicija u nesto sto ce trajati manje od 8 mjeseci bacanje love u vjetar. Imam jedan player koji radi vec skoro 4 godine (64 mb) i to se zove investicija!
Novci dolaze i odlaze, a stvari ostaju, tako da bi radije ustedio ili nesto i kupio nesto gdje cu koristiti manje funkcija nego da budem nesretan sto mi na drugom nesto fali. Makar sam korisnik koji koristi vecinu funkcija uredaja, kakav god bio: player koji trenutno koristim u principu ima samo reprodukciju glazbe, sto radi odlicno i ja sam sa njim zadovoljan. No ipak bi vise toga, video, FM radio i slicno. Nisam nesretan zbog toga, no sigurno bi ulozio novce u nesto sto mi nudi vise toga.
Vec kad toliko pisemNamjeravam kupiti iRiver Clix (nesto kao U10) koji mi se trenutno cini kao najbolji video flash player za ove novce. A da ne spominjem odlicnu navigaciju, izgled i fenomenalan dock
![]()

) i to se zove investicija!
Odgovori uz citat
Bookmarks