posto nisam nasao ili ne znam koristit search evo da pitam.
sta ej taj monsterpack?
di ga skinut?
u cemu je razlika monsterpacka i flex/flesha?
i sta dobivam /gubim sa monsterpackom?
i kolika je sansa da mi to ne uspije pri inistalaciji
posto nisam nasao ili ne znam koristit search evo da pitam.
sta ej taj monsterpack?
di ga skinut?
u cemu je razlika monsterpacka i flex/flesha?
i sta dobivam /gubim sa monsterpackom?
i kolika je sansa da mi to ne uspije pri inistalaciji
evo naso sam da je flash-firmvare
flex su fileovi a monsterpack ej sve to zajedno .
ali sad.. sta da napravim za iz l7vodafone napravaim unbrand-an l7.
zna neko ko je to radio i da mu sad sljaka mob ko zmaj. moze i bez da riga vatru
monster pack je cijeli firmware koji se vrti na mobitelu. sadrži flash, flex, bootloader, language pack i još neke manje bitne stvari.Izvorno postao nero81
razlika je u tome kada staviš monsterpack, sve mijenjaš u mobitelu, no ako samo staviš flash (ili reflash, isto je), mijenjaš samo verziju flasha, a flex i LP ostaju isti.
Flex ti je zadužen za sve fileove koje imaš u mobitelu. tipa java aplikacija, slike, video, melodije, fileovi za zvuk, fileovi za moddanje samog mobitela (seem edit) i još dosta toga...
Sa monsterpackom (ako stavljaš noviju verziju) dobivaš na brzini, funkcionalnosti, debrand, ali i gubiš garanciju ako prije stavljanja monsterpacka nisi napravio full backup.
To bi otprilike bilo to...nadam se da je jasnije!
uglavnom backoop nisam napravio jer sam LIK
a sad sam ubacio neki monsterpack i za sad radi ok.
http://www.modmymoto.com/forums/down...hp?do=cat&id=4
tu sam uzeo jedan monster pack. a najvise me zanimalo koloiko traje postupak jer mi se nije dalo bateriju punit![]()
između 6-8 minuta po prosjeku...Izvorno postao nero81
kratko vrijeme sve bilo ok a sada...
kad udjem u menu koji god smjer da stisnem uvijek mi ide sa lijeva na deso i na zadnja 3 reda mi nece ic. jednostavno nece. i sad ne mogu promjenit skino heben mu
kako mislis nece,koliko redova imas,to ti je do teme,meni se desavalo to isto
Bookmarks