evo do sada sam koristio sony-erocssone, ali pošto me nerviraju ovi njihovi novi modeli, mislim na veličinu, cigle su. pa sam malo pogledao i sviđa mi se Motorola E398.
koje su prednost, koje su lošije straane od sony-a. hvala![]()
![]()
evo do sada sam koristio sony-erocssone, ali pošto me nerviraju ovi njihovi novi modeli, mislim na veličinu, cigle su. pa sam malo pogledao i sviđa mi se Motorola E398.
koje su prednost, koje su lošije straane od sony-a. hvala![]()
![]()
slackware user
Izvorno postao hack100
Neznam prednosti pred SE, ali znam da je mobitel zakon. Frend mi ga ima, meni su zanimljiva njegova ritmička svjetla, jer ima neka svjetla sa strane. Neznam puno o tom mobitelu... Znam da ima dobar ekran. Problem je jedino što nema video snimanje, ali se to vjerojatno može uključiti seem editom...
EDIT: e i znam da si falio potforum, ovo bi išlo na usporedbe
je mobitel je zakon... Ima stereo, dakle dva zvučnika, kamera onako, nije baš nešto... Meni se sviđa. I mislim da se video može srediti editiranjem seemova
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Eto ja sam ti imao taj mobitel,i bio sam jako oduševljen sa njime.Mobitel je prva liga,jest da je to stari mobitel,al je jako dobar.
Ja sam imal uz njega karticu od 64mb,za mene cist dovoljno.Kaj se tiće zvukova,stereo zvučnici su odlični i fenomenalno se čuju.Zvuk je jako dobar.
gle,sve u svemu,meni jedan od najboljih mobova kaj sam imal.Preporuka sa moje strane,svakako ga uzmi.![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
zašto e398 to je jako star model a jesi možda razmišljo o E1000? evo ti usporedbe http://www.gsmarena.com/compare.php3...4&idPhone1=690 E1000 je daleko bolji od e398
A KAJ SAD TI GLEDAS�
na njemu je zvuk zakon i bio je apsolutni hit kada je dosao ni sada nije los
Bookmarks