Definitivno P900. On je više pda, svakakve vrste softvera se mogu stavljat, ekran je veći i bolji, tipke su bolje razmještene, touchscreen, memorija, kamera--sve je to na strani P900...
Koji bi uzeli kad bi mogli da birate?
Ako si gladan pojedi nesto
Definitivno P900. On je više pda, svakakve vrste softvera se mogu stavljat, ekran je veći i bolji, tipke su bolje razmještene, touchscreen, memorija, kamera--sve je to na strani P900...
zasto memorija i kamera?????
Kamera sigurno, vidio sam slike na p900, i stvarno su fenomenalne... P900 ima više ugrađene memorije, i mogu se stavljat kartice, za sx neznam, dal se i u njega mogu stavljat memorijske kartice?
i ja bih p900 volim tj. obozavam tachskrin, a i kod sx mi se ne svidjaju tipke
ovako, sx1 ima ugradjenu kameru koja je ista kao eksterna IQP 500 koja je najbolja kamera na mobu, a kaj se kartica tice, u sx idu kartice, i to mmc koje su dosta jeftinije od memory sticka
...SX1...možda ga P900 šiša u dosta toga,ali...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...siemens je siemens (nadopunjavam)
......
...
Ma što se toga tiče ja sam isto za simens, ali ljudi, držao sam p900 u rukama, to je pda, smartphone, mobitel, igrača konzola, sve u jednom, a imao sam i sx u rukama, ali nekakvo samo kučište, one tipke su užas, da ima toucscreen bi bio ok...
a da ja vas simensovce pitam sta bi sa siemensa sx 45? jel to siemensov promasaj a?
[QUOTE]Poslao: coma_zgb
[B]ovako, sx1 ima ugradjenu kameru koja je ista kao eksterna IQP 500 koja je najbolja kamera na mobu
po cemu je najbolja,jel je to neko proglasio za najbolju?![]()
da kolko ja znam bilo je u nekom domacem casopisu usporedba kamera, bilo je govora o tome na forumu
P900, vise toga nudi, ali je i skuplji poprilicno...![]()
[QUOTE]Poslao: nimda
[B]Poslao: coma_zgb
ovako, sx1 ima ugradjenu kameru koja je ista kao eksterna IQP 500 koja je najbolja kamera na mobu
po cemu je najbolja,jel je to neko proglasio za najbolju?![]()
casopis VIDI ju je na testu proglasio najboljom!
a sta se tice ovog dvoboja vjerojatno bi se pri kupnji odlucio za sx1. i to vjerojatno jer ce doticni bit vjerojatno 200E jeftiniji od p900 i zato sta nemam lijepih iskustava sa SE.
...p900 je skuplji(ili će bit skuplji) od SX-a...a i kao što je rečeno,on je više PDA nego mob...a SX više izgleda "mobitelski"...i Siemens je...
Eminem, ima ti puno idiota koji sude po izgledu, oni kad vide P900 če reć nešto kao " Ajme kak je ljep, stvarno je super", a sx će izgledat zbunjeno zbog tipki. U simensu su zajebali stvar, da su stavili tačskrin bi bio pravi konkurent P900. ali meni P900 ustvari izgleda mobitelski, zbog normalnih tipki...![]()
...svatko ima svoj ukus,tako da govorim u svoje ime,ono što ja mislim,i nikome ne želim pametovat......
Bookmarks