U potrazi za boljim smartphoneom od HTC Tytn-a sam nabasao na Asus P535. Zanima me vaše mišljenje o istome, te gdje ga ima za kupiti u Hrv.
U potrazi za boljim smartphoneom od HTC Tytn-a sam nabasao na Asus P535. Zanima me vaše mišljenje o istome, te gdje ga ima za kupiti u Hrv.
Simpatican uredaj sa GPS-om.
Nije (jos) u prodaji, barem ne kod nas.
Usporedivati ga sa Mr. TyTN-om nije bas OK.
Nema- HSCSD
Nema- EDGE
Nema- 3G
Moje je misljenje da BT-GPS kupis za 500,00 kn i navigacija radi gdje god da se nalazis (ako ti treba), ali pristup mrezi GPRS brzinom na takvom uredaju je veliki -
EDIT:
Moguca konkurencija TyTN-u (tekst iz BUG-a):
Asus Mars II
Asus je napravio smartphone uređaj pod nazivom Mars II, izgledom vrlo sličnog HTC TyTN.
Ovaj tri-band uređaj pokreće procesor Intel PXA270 takta 520 megaherca, 128MB ROM i 64MB RAM memorije te Windows Mobile 5 operativni sustav. Mars II podržava i UMTS te 802.11b/g WiFi, Bluetooth v2.0 bežično povezivanje.
QWERTY tipkovnica je na izvlačenje, isto kao na HTC-ovom uređaju, a od ostalih karakteristika tu su 2-megapikselna kamera te 2,8-inčni QVGA ekran u 65 tisuća boja.
![]()
Zadnji uredio kokibj : 12-12-2006 u 20:10
ONE X & Sensation & Desire by HTC
dobar! Jel poznato kad dolazi na tržište, te u kom obliku (i gdje) će se moći nabaviti kod nas?
i volio bih mu vidjet kvalitetu fotića. Na Tytan-u mi se ne sviđa, boje su nekako razmazane...
@kokibj: kao da je bitno što nema HSCSD. To se kod nas ni ne koristi.
Sve kamere integrirane u Windows Mobile PPC-ove su teški crap![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Slazem se za HSCSD (potkralo se u opisu), ali nikakav pristup mrezi osim GPRS-a (ne racunam Wlan) ???Izvorno postao T-Maca
Kamere jesu relativno lose, ali istina je da je TOP model kamere ona koju imas uza sebe, a ne neki SLR model kod kuce.![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Izvorno postao gesaugen
Slažem se sa T-Macom, kamere na tim uređajima bez obzira na definiranu rezoluciju su ispod svakog prosjeka.Izvorno postao T-Maca
Gledao sam fotografije rađene sa raznim smartphone-ima i ppc-ima i zaista su loše.
U čemu je problem ne znam, ali mogli bi si dati proizvođači malo truda i na tome području.
Dobar je ovaj Mars II.. Bas me zanima kolika ce mu cijena biti..
Bookmarks