probaj ga držat jedno vrijeme bez baterija...
stavi full nove baterije... nakon 100 ispucanih slika baterija umre inače...
imam mali problem sa digitalcem.
MAGINON DC 3400. nakon nekih stotinjak slika se jednostavno ugasio i ne da se ponovno upalit.više ga ni usb na kompu ne prepoznaje.pošto nije nigdje ispao niti ima razloga za neko hardversko oštećenje,mislim da je software u pitanju.e sad,kako ga flashirat?može mi to netko možda riješit u Osijeku?
ili,jel možda netko zna gdje bi na netu mogao naći njegov firmware?
probaj ga držat jedno vrijeme bez baterija...
stavi full nove baterije... nakon 100 ispucanih slika baterija umre inače...
Seriously?
Mislim da je sumja u agregat na mjestu...barem bi ja najprije posumjau u napajanje negu u FW u opisanome slucaju!Izvorno postao kowalski
Provjeri napajanje, dakle, beteriju. Ne znam kakva se nalazi u doticnome modelu, jer prvi puta za toga proizvodjaca cujem, ali baterije je definitivno br. 1 na popisu stvari koje bi trebalo provjeriti.
Ako se ipak ispostavi da je FW u pitanju, mislim da ces malo moci uciniti po tome pitanju, jer podrska korisnicima i nije jaca strana ovakvim tvrtkama.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
baterije moraju biti alkalne... na ostalo smeće ne pali...
Seriously?
mislim da nije stvar u baterijama,iako ću probati-jer te njegove baterije u drugom fotiću rade bez frke.uglavnom,hvala na savjetima.
Bookmarks