Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prince0106
    Hvala sad mi lakše ako je tako.Malo sam ga isprobo.Dobar je uređaj.Jedino sto mi malo smeta jest sporo otvaranje aplikacije messages.Ali to nije uvijek.

Instaliraj program Handy Swicher. Zatim u main windowsu istog programa na ignored list dodaj aplikaciju text messages. Ispod selektiraj kao close buton prvu opciju (Tap to close, tap and Hold...).
    Možda se čini komplicirano, ali s ovim ćeš napraviti to da se programi automatski zatvaraju, dok će messages aplikacija uvijek "raditi", pa će se brže otvarati. Isto možeš napraviti i s ostalim esencijalnim programima, a kod mene je to slučaj još sa activ syncom, File explorerom...
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats
    Instaliraj program Handy Swicher. Zatim u main windowsu istog programa na ignored list dodaj aplikaciju text messages. Ispod selektiraj kao close buton prvu opciju (Tap to close, tap and Hold...).
    Možda se čini komplicirano, ali s ovim ćeš napraviti to da se programi automatski zatvaraju, dok će messages aplikacija uvijek "raditi", pa će se brže otvarati. Isto možeš napraviti i s ostalim esencijalnim programima, a kod mene je to slučaj još sa activ syncom, File explorerom...

Ok probat cu.Hvala vam svima skupa još sam početnik pa moram malo peglat

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Razlika MDA2 i MDA compact
    By Lejzermaster in forum Windows Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 18-11-2007, 05:21
  2. MDA Compact Vs. MDA III review
    By SlaWeX in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-06-2006, 22:56
  3. Najbrži Intel Pentium procesor na svijetu