Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats
    Pa kupi ga, jeftin je vario:-)))) Ali procesor od dvojke i nije tako loš. Imao sam oba compacta. Razliku iskreno ni ne primjetim jer je wm 2005 puno stabilniji i dvojka mi je puno bolje. Još nijednom nisam napravio hard reset, a na jedinici mnogo puta i imao je neke bugove, dok dvojka savršeno funcionira. Da mu je baterija 1800 mAh , a procesor jači bio bi savršen, ali eto sve ima svoje za i protiv....

Hvala sad mi lakše ako je tako.Malo sam ga isprobo.Dobar je uređaj.Jedino sto mi malo smeta jest sporo otvaranje aplikacije messages.Ali to nije uvijek.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao prince0106
    Hvala sad mi lakše ako je tako.Malo sam ga isprobo.Dobar je uređaj.Jedino sto mi malo smeta jest sporo otvaranje aplikacije messages.Ali to nije uvijek.

Instaliraj program Handy Swicher. Zatim u main windowsu istog programa na ignored list dodaj aplikaciju text messages. Ispod selektiraj kao close buton prvu opciju (Tap to close, tap and Hold...).
    Možda se čini komplicirano, ali s ovim ćeš napraviti to da se programi automatski zatvaraju, dok će messages aplikacija uvijek "raditi", pa će se brže otvarati. Isto možeš napraviti i s ostalim esencijalnim programima, a kod mene je to slučaj još sa activ syncom, File explorerom...
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instaliraj program Handy Swicher. Zatim u main windowsu istog programa na ignored list dodaj aplikaciju text messages. Ispod selektiraj kao close buton prvu opciju (Tap to close, tap and Hold...).
    Možda se čini komplicirano, ali s ovim ćeš napraviti to da se programi automatski zatvaraju, dok će messages aplikacija uvijek "raditi", pa će se brže otvarati. Isto možeš napraviti i s ostalim esencijalnim programima, a kod mene je to slučaj još sa activ syncom, File explorerom...

Ok probat cu.Hvala vam svima skupa još sam početnik pa moram malo peglat

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedino sto mi malo smeta jest sporo otvaranje aplikacije messages.Ali to nije uvijek.
    Sporo ti je ako stalno gasiš sms.
    Minimaliziraj ga a ne gasi stalno i otvaranje će ti biti trenutno.
    Ja sam si na iLauncheru postavio da mi jedna tipka minimalizira programe kao što to u originalu radi "ok" u klasičnom WM, a na drugu tipku sam si stavio da mi sasvim ugasi aplikaciju.
    Tako da sad imam potpunu kontrolu kada hoću nešto ugasiti a kada nešto minimalizirati a da ostane u memoriji, a da ne pipkam ništa sa stylusom

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer
    Sporo ti je ako stalno gasiš sms.
    Minimaliziraj ga a ne gasi stalno i otvaranje će ti biti trenutno.
    Ja sam si na iLauncheru postavio da mi jedna tipka minimalizira programe kao što to u originalu radi "ok" u klasičnom WM, a na drugu tipku sam si stavio da mi sasvim ugasi aplikaciju.
    Tako da sad imam potpunu kontrolu kada hoću nešto ugasiti a kada nešto minimalizirati a da ostane u memoriji, a da ne pipkam ništa sa stylusom
    Nadam se da je to već ućinio, ako je slijedio upute, jer sam mu upravo to predložio u gornjem mojem postu. Gotovo za sve na WM 2005 postoji rješenje....
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nadam se da je to već ućinio, ako je slijedio upute, jer sam mu upravo to predložio u gornjem mojem postu. Gotovo za sve na WM 2005 postoji rješenje....
    Ay...izvini kolega, preskočio sam tvoj post pomalo pa sam krivo shvatio što si htio reći Sorry

No velim, dobra je ideja i to da pridodjeli pojedinom buttonu različitu naredbu pa tako može kako mu se svidi pojedinu aplikaciju ili zatvoriti ili minimalizirati.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Instalirao sam ilauncher i počeo sam se gubit u ovim svim opcijama ako mi možeš objasnit kako da mi aplikacija messages ostane stalno u memoriji a da druge aplikacije se zatvaraju.Hvala unaprijed

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instalirao sam ilauncher i počeo sam se gubit u ovim svim opcijama ako mi možeš objasnit kako da mi aplikacija messages ostane stalno u memoriji a da druge aplikacije se zatvaraju.Hvala unaprijed
    Moj savjet je bio da instaliraš handy manu i handy switcher, no s obzirom da nemam iskustva s ilauncher-om prepuštam te eksperimentalnom duhu koji je u svima nama, ili pokušaj sa handy switcherom

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj savjet je bio da instaliraš handy manu i handy switcher, no s obzirom da nemam iskustva s ilauncher-om prepuštam te eksperimentalnom duhu koji je u svima nama, ili pokušaj sa handy switcherom

Tražio sa handy swither ali ne mogu ga nać nikako imaš li kakav link

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tražio sa handy swither ali ne mogu ga nać nikako imaš li kakav link
    Dobiješ ga mailom. Samo mi šibni svoj mail private porukom, o.k?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Razlika MDA2 i MDA compact
    By Lejzermaster in forum Windows Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 18-11-2007, 05:21
  2. MDA Compact Vs. MDA III review
    By SlaWeX in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-06-2006, 22:56
  3. Najbrži Intel Pentium procesor na svijetu
    By brzi in forum Stolna računala