Kupio sam mda compact u t-mobile ponudi.Na ovom forumu sam pročito da on ima procesor 416mhz međutim u njemu je procesor 195 mhz jučer sam zvao i to su mi potvrdili.A najviše sam ga kupio jer sam mislio na brzi procesor.Sad i nisam baš sretan.
Kupio sam mda compact u t-mobile ponudi.Na ovom forumu sam pročito da on ima procesor 416mhz međutim u njemu je procesor 195 mhz jučer sam zvao i to su mi potvrdili.A najviše sam ga kupio jer sam mislio na brzi procesor.Sad i nisam baš sretan.
Kupio si MDA Compact II, i on ima procesor od 200 Mhz, a onaj na koji si mislio je MDA Compact koji ima proc na 416 MHz.....
Nemoj odmah sve odbaciti...probaj ga malo koristit pa onda sudi....![]()
Sad mi dođe da ga prodam i kupim varia.Isti procesori a ovaj ima tipkovnicu bolju bateriju bolju kameru wlan.Izvorno postao observer
Pa kupi ga, jeftin je vario:-)))) Ali procesor od dvojke i nije tako loš. Imao sam oba compacta. Razliku iskreno ni ne primjetim jer je wm 2005 puno stabilniji i dvojka mi je puno bolje. Još nijednom nisam napravio hard reset, a na jedinici mnogo puta i imao je neke bugove, dok dvojka savršeno funcionira. Da mu je baterija 1800 mAh , a procesor jači bio bi savršen, ali eto sve ima svoje za i protiv....Izvorno postao prince0106
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
izgleda da to ovisi kako "tretiraš" svoje windowse jel ja nisam imao nikad potrebu za hard resetom a niti se je ikad srušio.
Izvorno postao speedcats
Hvala sad mi lakše ako je tako.Malo sam ga isprobo.Dobar je uređaj.Jedino sto mi malo smeta jest sporo otvaranje aplikacije messages.Ali to nije uvijek.
Bookmarks