...za pogled info. o verziji telefona upiši: *#06# ....
Molio bih vas za pomoc da apdejtujem moj softver za simens s55.
Ja sam downloadovovao v.20 unofficial version i htio bi je primjeniti na moj mobitel ako se moze i ako uopste imam potrbu za tim jer ne znam koja je moja obicna verzija
...za pogled info. o verziji telefona upiši: *#06# ....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a kako da napravim update
Ako koristiš neku unofficiall update onda ti treba neki neoriginalni data kabel s kojim češ spojiti svoj mobitel na računalo.
Sad treba pokrenuti taj winswup sa fw-om kojim želiš upload-ati.
Podesiš postavke u serial configu, označiš skip box-ove i klinkneš na start.
Mobitel ti treba biti ugašen, i kad pokreneš program, lagano klikneš na crvenu tipu mobitela (paziš da ti se mob ne upali) i pričekaš da se završi postupak koji traje cca 15 min.
A sad, ako radiš update sa official verzijom, onda je postupak malo drugačiji, ali reka si da imaš unofficial pa onda ti neću ni objašnjavati za ovo drugo...
i još jedno, ako ti file izgleda nesto ovako s55_200101.exe, onda nečeš imati hrvatski jezik. a bi znao di imaš hrvatski file ti treba izgledati nešto kao ovo: s55_200601.exe - Znači ovaj 06 ti označuje da u tom fw imaš hrvatski...
Zadnji uredio 3aTmr : 15-12-2003 u 12:06
maraschino - PTICICA
hvala na pomoci ali svaki put kad pokrenem program kaze mi da ne moze da pinguje mobitel
Stisni više puta kratko crvenu tipku na ugašenom mobitelu dok ga ne prepozna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kako je rekao sljaka, onda samo više puta uzastopno kratko stisni crvenu tipku mobitela dok ga program ne prepozna. Mora raditi. Važno ti je da ti je kabel NEoriginalni i da je mob ugašen...
maraschino - PTICICA
Havala svima uspio sam samo sam pored pritiskanja crvenog dugmeta morao i skipove da cekiram jer mi je stalno javljao da ne moze da pinguje mobitel. ima li kakve veze sto sam cekirao skipove
pročitaj što sam ti napisao u postu na prvoj strani.
Piše lijepo da označiš skip boxove!!!
maraschino - PTICICA
hvala na pomoci sve sam odradio i izvinite sto sam dosadan ali nov sam u ovome
ko pita, taj ne skita
samo ti pitaj, zato i jesmo ovdje!
maraschino - PTICICA
Bookmarks