Spajanje na pojačalo je izvedivo. Trebalo bi znati impeanciju izlaza za slušalice i nivo signala koji se javlja na tom izlazu. Eventualno bi se moglo pokušati sa pretpojačalom koje ima visokoomski ulaz i veliku osjetljivost.
jeli moguce umreziti sx1 s kompom pa izvesti spajanje na internet preko mreze (npr. BT AP), a onda preko realonea gledati npr HRT na sx1 bez da derem gprs i ine?
ovo isto pitanje je postavljeno i na:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3189
a vezano je uz Nokiu6600
I jos jedno;
jeli moguce ikako da spojim npr sx1 ili sl45i sa pojacalom za "puni uzitak" u mp3-u ili radiju, a da istovremeno nista nepregori?
Isto pitanje vrijedi i za Nokie s mogucnoscu radia i mp3playera (pogledaj pod Nokia).
Spajanje na pojačalo je izvedivo. Trebalo bi znati impeanciju izlaza za slušalice i nivo signala koji se javlja na tom izlazu. Eventualno bi se moglo pokušati sa pretpojačalom koje ima visokoomski ulaz i veliku osjetljivost.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
eh, da, pa naravno![]()
a jeli mozda igdje na webu opisan postupak?
ja se ne kužim u elektroniku, ali jednom sam naletia na jedan web site di je faca detaljno opisa kako je spojia sl45 na pojačalo...
Potražiti ću, pa ako nađem, javim ti adresu...
maraschino - PTICICA
a to nije problem, mora se napraviti adapter koji pretvara mobitel izlaz u standardni jack za slusalice(o tome se govorilo vec na forumu), onda na njega staviti onaj adapter koji se utakne u slusalice i daje izlaz onaj za liniju, njega samo ustekas u liniju, i mob ti je pod aux
da, ali postoji opasnost da ti sve pregori ako samo tako ukopčaš...
maraschino - PTICICA
zasto?
ne smije nista prigoriti
jole
Mogu provjeriti kako stoje stvari kod Siemensa i kako bi se to moglo riješiti, ali ne mogu garantirati da će isto funkcionirati kod drugih proizvođača.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Coma, jeli to netko vec iskusa ili je to samo ovako teorija.
I ja sam mislia to na taj nacin koji opisujes, ali... nezelim ujaku spaliti mobitel :-)
ajde pitat cu starog dali bi to sljakalo i dali postoji opasnost pa javim
........Šljaka!!
.....samo si napravi adapter koji ima na kraju jack i to je to...
.......ja sam sebi napavil taj kablić....zakon je!!
Možeš si spojiti bilo koje slušalice ili spojiš onaj kabel koji na jednoj strani ima jack a na drugoj 2x chinch-a i spojiš ga kam god hočeš!!!(pojačalo)
Pisao sam več o tome.......ima i slika kabla tu negdej na forumu!
Ja mislim da ništa nebi pregorilo!!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...5&pagenumber=1
evo ovdje već gotov kabel za kupiti, dakle, nebi trebalo biti problema oko spajanja na pojačalo...
www.solvens.com/cro/data_cabels_siemens.htm
maraschino - PTICICA
a di je cijena?
imaš download cjenika, pa pretpostavljam da je tamo![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks