možda stranački...Izvorno postao SEguy
![]()
možda stranački...Izvorno postao SEguy
![]()
nisam dobio , a bon sam spremio jer mi druga kartica istjece danas pa sam stavio 50 na nju .
jel netko nadoplatio i vidio koliko je istine u tome?
ja bi rekao da fali neka caka , odnosno nesto od onih sitnih slova gdje ziher pise da ce poruke dobiti samo korisnici koji su registrirani duze od 16 godina i dnevno uplacuju 500kn bonovaja sam uplatio na jednu karticu 50kn i nije stiglo nista .
riga mi se od takvih smrdljivh akcija .......daj aktiviraj ono uz uvijet ovaj onaj sim tam .......ili daj svima ili nikome ......
uglavnom, nadoplatio jesam, jer sam ionako morao, no dodatnih kuna nema. ne zadovoljavam kriterije, vjerovatno, mada ih nigdje nisam ni pročitao
kljucna je recenica iz prvog posta.Pravo na promociju imaju svi korisnici, koji su dobili SMS poruku sadržaja......
dobar grah daleko se čuje
koje su ovo gluposti..pa treba ti prevodioc..svaka njihova toboze akcija ima caku navuci ljude i to je to...koliko je ljudi samo ovdje pokupovala bonove i ponadala se extra kunama ono figa..zalosnoIzvorno postao KaKaV NeReD
ne brini, zaključio sam ja to, valjda si previdio da sam napisao da očito ne zadovoljavam kriterije (za dobivanje SMS poruke izvjesnog sadržaja). jerbo sam time mislio baš na toIzvorno postao KaKaV NeReD
Bookmarks