hvala , ja taman donio 100kn doma , i mislim da ga budem sutra aktivirao tek .
Evo novosti za VIPme korisnike:
Promocija Extra kuna na računu nagrađuje svako obnavljanje Vipme računa Vipme bonom u periodu od 12.12. do 16.12.2006. sa dodatnih 50% vrijednosti unesenog bona.
To znači, kada korisnik obnovi Vipme račun bonom od:
Ø 50 kn, na svoj Vipme račun primit će dodatnih 25 kn
Ø 100 kn, na svoj Vipme račun primit će dodatnih 50 kn
Ø 150 kn, na svoj Vipme račun primit će dodatnih 75 kn
Ø 200 kn, na svoj Vipme račun primit će dodatnih 100 kn
Pravo na promociju imaju svi korisnici, koji su dobili SMS poruku sadržaja.
U promociji sudjeluju Vipme bonovi od 50 kn, 100 kn, 150 kn i 200 kn, bez obzira jesu li kupljeni na prodajnim mjestima, putem SMS poruke ili na bankomatima.
U prilogu Vam dostavljamo detaljnije informacije, a za sve ostale upite na raspolaganju Vam stoji Služba za podršku!
Srdačan pozdrav,
Vaš Vip!
Zagreb, 11.12.2006.
Zadnji uredio sms freak : 11-07-2007 u 00:10
hvala , ja taman donio 100kn doma , i mislim da ga budem sutra aktivirao tek .
vaaauuuuuovo je ludoooo
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
A jesi li dobio SMS: "Pravo na promociju imaju svi korisnici, koji su dobili SMS poruku sadržaja."Izvorno postao Router
Hm..a koji su kriteriji za dobivanje doticne sms poruke?Izvorno postao 10aLEX
Cekam sa bonom od 200kn u rukama![]()
-Ja sam sad zvao sluzbu za korisnike i oni su meni objasnili nesto sasvim drugo
znaci ako kupite bon od 50kn dobijete 5kn a ako kupite bon od 100kn dobijete 10kn i to na nacin-ako kupite bon od 50 ili 100 kn vi taj bon morate poslati nekoj osobi i to na nacin ..............(14 znamenaka)-091(pa vas broj)
-i u tom slucaju osoba kojoj ste poslali dobiva cijeli iznos sa bona a vi dobivate 5 ili 10 ili... ovisno o vrijednosti bona!
Izvorno postao Osvetnik 88
Ma to je drugo![]()
Ta akcija koju ti spominjes traje vec neko vrijeme i nema nikakve veze sa ovim gore navedenim...
Izvorno postao rise000
jedno je sigurno, ovo gore nije SMS poruka![]()
Tocno, osim toga i pise SVE u attachmentu:Izvorno postao Inovator
Pravo na promociju imaju svi korisnici koji su dobili SMS poruku sadržaja:
Za svaku obnovu Vipme racuna (50, 100, 150 ili 200kn) do 16.12.2006. nagradjujemo Vas s dodatnih 50% vrijednosti unesenog bona. Vas Vip
Yup, a ja ne znam nikoga ko je dobio tu poruku...![]()
Ni ja isto! Baš me zanima koji je kriterij za dobivanje poruke?Izvorno postao Bee
možda stranački...Izvorno postao SEguy
![]()
nisam dobio , a bon sam spremio jer mi druga kartica istjece danas pa sam stavio 50 na nju .
jel netko nadoplatio i vidio koliko je istine u tome?
ja bi rekao da fali neka caka , odnosno nesto od onih sitnih slova gdje ziher pise da ce poruke dobiti samo korisnici koji su registrirani duze od 16 godina i dnevno uplacuju 500kn bonovaja sam uplatio na jednu karticu 50kn i nije stiglo nista .
riga mi se od takvih smrdljivh akcija .......daj aktiviraj ono uz uvijet ovaj onaj sim tam .......ili daj svima ili nikome ......
uglavnom, nadoplatio jesam, jer sam ionako morao, no dodatnih kuna nema. ne zadovoljavam kriterije, vjerovatno, mada ih nigdje nisam ni pročitao
kljucna je recenica iz prvog posta.Pravo na promociju imaju svi korisnici, koji su dobili SMS poruku sadržaja......
dobar grah daleko se čuje
koje su ovo gluposti..pa treba ti prevodioc..svaka njihova toboze akcija ima caku navuci ljude i to je to...koliko je ljudi samo ovdje pokupovala bonove i ponadala se extra kunama ono figa..zalosnoIzvorno postao KaKaV NeReD
Gdje se ta promocija uopce spominje, na vip-ovoj stranici ni rijeci o tome?!?
Ma je, ja sam zvao SZK za onu shemu: nadoplatiš nekome račun uslugom "Poklon bon" i dobijes 10% vrijednosti bona - al to vrijedi samo za one koji su primili sms o toj usluzi. Kažu mi da poruke šalju na brojeve slučajnim odabirom.
Zadnji uredio afroman : 14-12-2006 u 20:32
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Pa kako te navlace kada ti nisu poslali SMS da to napravis? Ljudi koji su kupovali bonove su ih kupili sato jer trebaju nadoplatiti racun. Ako nisu dobili obavijest onda nisu ni mogli znati da takva promocija postoji.Izvorno postao jdabic1
dobar grah daleko se čuje
Kako se ti volis drzati svake sitnice. Sigurno si stvoren za odvjetnika.Posto pratis forum redovito primjetno je u ovom postu da je dosta ljudi kupilo bon i ponadalo se dodatnim kunama. Ok da im je mozda racun isticao ili mozda love nisu imali ali opet svaka dodatna kuna koja kapne na racun je dobrodosla i dragocijena.Izvorno postao KaKaV NeReD
ne brini, zaključio sam ja to, valjda si previdio da sam napisao da očito ne zadovoljavam kriterije (za dobivanje SMS poruke izvjesnog sadržaja). jerbo sam time mislio baš na toIzvorno postao KaKaV NeReD
On ti je Vipov advokat kao i Hodak na newsima.Izvorno postao jdabic1
Bookmarks