A jel ti ostale USB stvari rade na kompu? tip usb stickovi il sto li vec, naime ak je samo usb otiso, onda bi mishevi trebalir aditi na PS2, ne vjerujem da je jedno i drugo otislo...
A jel ti ostale USB stvari rade na kompu? tip usb stickovi il sto li vec, naime ak je samo usb otiso, onda bi mishevi trebalir aditi na PS2, ne vjerujem da je jedno i drugo otislo...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
samo mis ne valja; usb, mp3 plejer i ostalo, usb-za mob, BT, sve mi radi preko usb...radi i mis - samo skače IRRITATING.-.. i onda skoci pa mi zatvori prozor dok ja nesto drugo zelim pa po.izdim.
Nabavi si za početak neki Linux live CD... proaj ući u linux i reci jel ti se tako nešta pojavljuje kad pomičeš miša... postoji mogućnost da imaš software grešku...
ili odi u safemode od windowsa![]()
mislim da uopce niej problem u misu, nego si pokupila nekakav virus.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma kakvi, rusila windowse jucer, i odmah radila provjeru s antivirusnim programom...tako da mislim da je ta mogucnost iskljucena.
stavila lijepo blok s bijelim papirom ispod misa i da vidis sto radi![]()
pozdrav svima
Da si mene ljepo odma poslusala nebi trebala raditi sve ovo....Izvorno postao outrageous
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks