Ponaprije, doticni g. nije Bimbo nego Bimbi...damn...zasto ja uvijek zavrsim kao Bimbo ili Bambi?Izvorno postao profi
Nadalje, kolega Pepi dao je vrlo suvislu i potkrijepljenu preporuku...znam da je cilj ljudima koji kupuju i odlucuju se ne nesto novo imati i vise stajalista, ali preporuka ne moze biti vise pluralna od one koju je dao Pepi.
Pored toga zasto bi ja bio pozvaniji da presudim od kolege Pepi - ja?
Ipak, zeljeli ste moj savjet...pa evo ga...
Nije lako, olako savjetovati i presuditi...bolji je ovaj ili onaj model. I jedan i drugi imaju svojih komparativnih i realnih prednosti. Najlakse je savjetovati nekome koga poznajete i cije fotografske navade znate.
H2 model definitivno ima prednosti, ali po meni ima i par velikih mana. Display u modela H2 nije niti sjena display - ima koje Sony ugradjuje u model H5 ili u T seriju (losa je i rezolucija i prikaz). NAdalje Sony H2 nema opciju fotografiranja u sirovome formatu, dok navedeni Panasonic ima.
Nadalje bio bi sklon se prikloniti i ergonomiji i dizajnu Panasonica u odnasu na H2.
Korisnik kojemu navedene stavke ne predstavljaju nesto bitno trebali bi se odluciti na Sony ja.
Priznajem da bi S3 IS bilo najkvalitetnije rijesenje, ali nazalost i najskuplje. Sto se njegove cijene tice, vjerujem kako ce se motati oko sadasnje cijene jos barem par mjeseci. U Zg ga se da naci po cijenama oko 3100 kn!
Eto nadam se da je bar malo jasnije...
Dakako, ako imate jos pitanja stojimo na raspolaganju!

Odgovori uz citat
Bookmarks