= Citat = Izvorno postao profi
Hvala na brzom odgovoru, to cijenim. Citajuci po forumu zakljucih da g. Bimbo ipak tu ima najvise za reci.
Gospodine Bimbo poslusat cu vas savijet ma kakav on bio. Dakle Panasonic FZ7EG ili Sony H2. Dakle cijena im je ista i trenutmo ih jedino ima za kupiti. Canona S2 nema, a S3 mi je skup. Mada bih najrade Canon S3. Hoce li mozda u dogledno vrijeme pojeftiniti? Barem da mu cijena padne na ispod 3.000,00kn.
Hvala!
Ponaprije, doticni g. nije Bimbo nego Bimbi...damn...zasto ja uvijek zavrsim kao Bimbo ili Bambi?

Nadalje, kolega Pepi dao je vrlo suvislu i potkrijepljenu preporuku...znam da je cilj ljudima koji kupuju i odlucuju se ne nesto novo imati i vise stajalista, ali preporuka ne moze biti vise pluralna od one koju je dao Pepi.

Pored toga zasto bi ja bio pozvaniji da presudim od kolege Pepi - ja?

Ipak, zeljeli ste moj savjet...pa evo ga...

Nije lako, olako savjetovati i presuditi...bolji je ovaj ili onaj model. I jedan i drugi imaju svojih komparativnih i realnih prednosti. Najlakse je savjetovati nekome koga poznajete i cije fotografske navade znate.

H2 model definitivno ima prednosti, ali po meni ima i par velikih mana. Display u modela H2 nije niti sjena display - ima koje Sony ugradjuje u model H5 ili u T seriju (losa je i rezolucija i prikaz). NAdalje Sony H2 nema opciju fotografiranja u sirovome formatu, dok navedeni Panasonic ima.

Nadalje bio bi sklon se prikloniti i ergonomiji i dizajnu Panasonica u odnasu na H2.

Korisnik kojemu navedene stavke ne predstavljaju nesto bitno trebali bi se odluciti na Sony ja.

Priznajem da bi S3 IS bilo najkvalitetnije rijesenje, ali nazalost i najskuplje. Sto se njegove cijene tice, vjerujem kako ce se motati oko sadasnje cijene jos barem par mjeseci. U Zg ga se da naci po cijenama oko 3100 kn!

Eto nadam se da je bar malo jasnije...

Dakako, ako imate jos pitanja stojimo na raspolaganju!