Čuo sam da windows vista se sama poćne blesirat nakon mjesec dana, da kuži da je piratska verzija, tj.da je ključ piratski i da blokira i radi probleme, dali ima crack za vistu već i dali je to toćno što sam ćuo?!![]()
![]()
Čuo sam da windows vista se sama poćne blesirat nakon mjesec dana, da kuži da je piratska verzija, tj.da je ključ piratski i da blokira i radi probleme, dali ima crack za vistu već i dali je to toćno što sam ćuo?!![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ne znam od kud si to mogao čuti kad finalna verzija kruži manje od mjesec dana internetom i nitko to nije mogao isprobati.
btw. postoji...
Imaš crack, a sastoji se od toga da zamijeniš one fileove za aktivaciju s onima iz beta verzije (dobiješ ih u cracku i upute kako-šta) + aktiviraš vistu s beta odnosno RC keyem... E sad fora je što ti onda final važi kao i beta, a to je tamo negdje do 5 mjeseca 2007. ako me sjećanje dobro služi... A što se tiče ovog blesiranja još nisam čuo za to... Iako se MS prijetio takvim stvarima... A ja još nisam ni dobio vistu pa da isprobam...Izvorno postao microhard
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Sve mi to nekak smrdi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Bookmarks