e to će biti lijepo... razlog da kupim nokiu![]()
Vec par godina pratim N-Gage scenu i imam par zakljucaka i indicija o buducnosti te platforme.
Nokia je na ovogodisnjem E3 sajmu predstavila novu gaming platformu (kompatibilnu sa n-gageom) no nastupilo je zatisje do prije par dana kad sam procitao ovo: http://www.pocketgamer.co.uk/r/Vario...ews.asp?c=1950
Da ne duljim, Nokia ce ponovno reaktivirati gaming sekciju i ponovno izdavati n-gage igre koje ce se moci igrati na novijim S60 Symbianima. Kao primjer je uzet N93, no ne vidim zasto ne bi bili i ostali modeli, a mozda i neki novi n-gage.
Eto, samo sam htio podjeliti svoju srecu oko ovoga sa nekim. Sada cu moci kupiti npr. N93 i konacno imati sve u jednom uredaju: multimediju, internet i gaming.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e to će biti lijepo... razlog da kupim nokiu![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
kakva ce to tek biti cijena.....![]()
Meni se osobno nisu sviđale Nokie n-gage...
Ali ako će se moć igrice igrati na N93 i sličnim novijim modelima, to bi bilo super... Samo što će to možda onda još malo podignuti cijenu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sigurno ce ih podignuti![]()
Nece im podignuti cijenu. Sistem nece biti kao dosad, nego ce se igre downloadati na mobitel.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ooo...vec vidim par nedostataka...
prvi, kada ce to doci u hrvatsku? pa nemamo jos ni nokia club...
drugi, ako ce biti jako skupo, nece nista napraviti, kao niti s n-gage
trece, koliko ce biti velike igrice?!?! pa necu valjd 100-200mb svake igrice downloadat?
cetvrto, to u hr nece hodati upravo zbog trece stvari, nas mobilni net je skuuuup.... isto ko i fiksni.... i nece biti bas publike....
svaka cast da se razvija, samo naprijed, i ja bi jako, jako zelio vidjeti novoi n-gage, jer stari(orginal) je bio zakon!!! nudio predobar omjer ulozenog i dobivenog!!! kad bi takav bio nasljedni....
Ne brinem se ja za nas... Nokia je dosada potiho podrzavala piratizaciju i to ne samo kod nas. Makar sam i ja tako igre nabavljao, dosta sam kupio originala i nije mi zao niti kune (narocito za Pathway To Glory, za njega sam bio spreman dati i 3 puta vise) jer sam se sa nekim u multiplayeru zabavio vise nego kao kod zadnjih 5 igara za PC koje sam igrao.
Jos nije siguran taj sistem, jer se i meni cini nekako prekompliciranim, cak i za civiliziranije zemlje![]()
No opet, Nokia je potpisala masan ugovor sa EA-om i ne znam kako ce se oni ponasati oko piratstva, makar se ne bi cudio da Nokia te igre prodaje kao neke N-Gage igre sada: po par dolara download na PC i prebacivanje na mob.
www.gadgethive.com
Bookmarks