reci mi stanje baterije, sa kojim programom si ga flashao i jel je izbacilo kakav error (program)?Izvorno postao drofa
Za prvu ruku promjeni program i probaj ponovno flashati mobitel. uzmi drugi flash. naći ćeš na www.motox.info
Ja sa novajlija sto se tice foruma i flesovanja i treba mi pomoc.Naime u toku stavljanja R4513_G_08.B7.DCR_RB_PDS015_LP0038_DRM0101_VSTITAL IAN206_JPJAVA_G_08_L7_06_00_03R_SE5769AXXH212B_1FF doslo je do neke greske i sad mi pise code corupt.Sve sam probao i ne vredi,ako moze mala pomoc,hvala
reci mi stanje baterije, sa kojim programom si ga flashao i jel je izbacilo kakav error (program)?Izvorno postao drofa
Za prvu ruku promjeni program i probaj ponovno flashati mobitel. uzmi drugi flash. naći ćeš na www.motox.info
koristio sam rds lite 2.7.baterija puna.samo je izbacio gresku i vise mu ne mogu nista imam vise mpi svi su radili,sta mu bi ne znam
koji bootloader? probaj mu zapisati novi boot, možda uspiješ. i probaj sa drugim flashom...Izvorno postao drofa
kad bih znao o cemu pricas,boot loader,kako igde
kako da vidim koji je boot loader,i gde da ga nadjem
ugasiš mobitel, stisneš tipku za paljenje i odmah pritisneš *# i držiš ih zajedno dok ti ne uđe u boot mode.Izvorno postao drofa
valjda ce mi bat izdrzati
a to.on je non stop u tom modu,08.D0
daj mi mail da ti pošaljem bootloader pa ga preflashaj. i misliš da ti je problem u LP-u kad se flasha sa LP om, onda zna vrlo često baciti taj error. probaj prvo neki LP ubaciti, recimo engleski, a u međuvremenu mi daj mail da ti pošaljem bootloader.Izvorno postao drofa
drofaue@gmail.com,sta bi lp,hvala ti unapred,izvini sto te smaram
koliko sam shvatio kad se istrosi bat nema mu pomoci,nece na onom sajtu da mi primi lozinku nikako a skidao sam sa njega pre
stigao mi je 20% samo da ga zavrsi
ziv je,neznam sta sam uradio,al sam uradio,hvala ti nadam se da mogu da racunam na tebe u vezi ovih stvaripoz iz uzica
naravno da možeš. nije ti flash dobro krenuo ili se je nešto blesiralo. uglavnom, sa monsterima oživljavaš tako shebane motorole. LP= Language Pack, što znaći da kad flashas sa LP-om, mjenjaš samo jezike u mobitelu, a ostalo sve ostaje nedirnuto...Izvorno postao drofa
![]()
imam flash backup,al nece da mi uopste da radi sa mojom l7,a hteo bih da nadjem lp srpski
Bookmarks