vjerojatna ga nije ni htio ponuditi,nego je ostavio za novitete.
vjerojatna ga nije ni htio ponuditi,nego je ostavio za novitete.
Izvorno postao zmija
jel sam to dobro shvatio 6288 ima samo 5 mb memorije
malo jeste,ali sve mozes spremati direktno na karticu(ako je kupis naravno).
Ako se nevaram, uz 6288 bi se trebala dobiti memo kartica od 512MB tako da ju nemoraš kupovati...Izvorno postao zmija
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pazi imam 6280 i ako imaš teme , igre , na mobu za pokretanje istih ti treba velika memorija od moba jer sa one ne pokretaju sa kartice več iz mob memorije.Izvorno postao Ico
istina da sve možeš spremiti na karticu ali upotreba je bitna. ako je isti princip kao na 6280 onda su ga bezveze radili.rađe kupiš 6280 i dodatno karticu od 512 za red veličine 250-350kn i imaš mob veče interne memorije za istu cijenu.
i da dodam jeftinije čete proči navedenom kombinacijom nego da kupujete 6288.
dodajte ako sam nešto zaboravio.
uzo ju je moj tetak platio oko 2900 plus 5% jel je konj uzeo na 36 rata. imaju 2 boje. on je uzo bijelu i dobio je karticu 512mb uz uređaj.
a koliko te dođe 6280 i da uzmeš još karticu posebno čak i manje od 2000knIzvorno postao Šuco
u pravu siIzvorno postao Ico
potpuno zaboravih!
Zapravo ste previdjeli još jednu razliku. 6288 ima 1100 mAh bateriju, a 6280 ima 970 mAh. No da stvar bude ironična, dovoljno je otići u Mobis i kupiti bateriju za Communicator 9300i i uredno će raditi i u Nokiji jer koristi isti tip. Podlije poteze od Nokije smo i prije očekivali, ali ovo je nečuveno. Mislim, ovo je bezveze i totalno nepotrebno.
Na svu sreću i oni koji imaju staru 6280 su profitirali ovim potezom, s obzirom da je 6288 totalno hardverski identična 6280, a s obzirom da je Nokija za nju razvila novi softver i mi smo dobili famoznu 5.92 verziju softvera, koja gle čuda radi i na našim mobovima![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks