ma mora biti neka sansa da se to dobi .....
ma ako treba da ugovor ponovno od tog dana pocinje,onda je to ok....
ma mora biti neka sansa da se to dobi .....
ma ako treba da ugovor ponovno od tog dana pocinje,onda je to ok....
Moj stari nick je bio: nokman
Ne, moraš potpisati novi ugovor... Dakle čekati istek postojećeg, ili uzeti na drugi telefonski broj novi ugovor... Ovaj si uzeo i gotovo je sad nažalost... Prošla baka s kolačima...Izvorno postao nokman
![]()
Poznavajući T-Com nema šanse da će ti dati to ikako osim da potpišeš novi ugovor... A kako ćeš to izvesti ne znam... Vidi jel ti uzima tko od frendova ADSL pa nek on uzme laptop, a ti mu plaćaj taj dio za laptop ili nešto... Na ovaj ugovor čisto sumnjam da ćeš išta dobiti...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
bas sam zvao sluzbu...rekli su,da bi islo,ako se 600-700kn plati ,da ugovor prije istece???häää?
moracu sutra u t-com,neka mi to jos objasni....kakve su to fore...
Moj stari nick je bio: nokman
Lol, ovo još nisam čuo...Izvorno postao nokman
Ajde kad saznaš nešto više pa javi...
To je normanlo! Ako se obavežeš ugovorom ne možeš ga prekinuti, tj. ako ga želiš prekinuti moraš doplatiti odjednom onoliko koliko bi inače plaćo svaki mjesec do isteka ugovora...Izvorno postao nokman
Pa dobro to... To je normalno, ali opet mu se ne isplati... Mora platiti sve račune odjednom + potpisati novi ugovor s laptopom i plaćati opet... Moš' mislit... A to s plačanjem svih troškova znam, to vrijedi i za mobitele i sve... Ali ovako kako je on rekao 600-700kn mi je djelovalo kao neka "usluga" lol... A i ako mu je ostalo još 9 mjeseci po recimo 99kn to je 891 kn, a ne 700... U svakom slučaju bezveze...Izvorno postao zeroo-cool
ak u bilokojem dučanu uzmeš laptop u iznosu od 5000kn na kredu na 12 mjeseci ispadne te 416,66kn mjesečno s tim da ti biraš laptop koji ti hoćeš a ne neku staru kištru koju ti oni uvale.
Tako ak hoćeš laptop otvori ovu stranicu http://www.nabava.net i počni tražit laptop koji ti odgovara
pošto si otvorio još jednu temu o ovome, koja je i smještena na bolje mjesto, ovu ćemo zatvoriti.
druga tema
Bookmarks