ne vjerujem da je prevelika razlika u kameri izmedju vs3 i vs6.nema AF tako da ne ocekuj bas previse(kao ni od jednog mobitela).
ne vjerujem da je prevelika razlika u kameri izmedju vs3 i vs6.nema AF tako da ne ocekuj bas previse(kao ni od jednog mobitela).
nema autofokus ali ima ručni, i ako dobro pogodiš sve je super, kao da si slikao sa autofokus sustavom...samo što 90 % ljudi uopće ne zna princip rada autofokus sustavaIzvorno postao zmija
Velim, kamerica je na VS3 bila ok, malo je balans bjele boje u banani ali je inače ok.
Baš me zanima hoće li netko ovdje sa foruma uzeti taj mob (VS6) i dići pokoju sliku da vidimo iz prve ruke.
Izvorno postao rise000
No, što sam rekao...uzmite u obzir uvjete u kojima je slikano i da ova pivska čaša nije u fokusu baš kako je trebala biti postavljena i fotke su ok.
Pa kamera je odlicna nitko nije ni tvrdio suprotno jedino je pitanje koliko je bolja od one na vs3. Ja sam imao oba i tvrdim da gotovo i nema razlike.Izvorno postao observer
Ono sto je odlicno da cak i baz flasha, kojeg nema, daje dobre fotke i po mraku![]()
Meni su i vs3 i vs6 bili privlacni najvise zbog displaya koji je nemjerljivo bolji od gotovo svega ostalog na trzistu...ostalo je prosjecno ili nazalost malo ispod toga...
Ocjena 3 od 5![]()
Zna li netko gdje se mogu besplatno naci ikone, themes i wallpapers za ovaj mobitel VS6 (osim na zedgeu tamo ima wallpapera i naravno panasonic box-u) ?
Ako zna bio bih mu jako zahvalan na linkićiću![]()
kakva mu je autonomija ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks