mislim da je ok.ekran je najbolji uopce,dobra kvaliteta,BT i solidna kamera.jedina mana je sto memorija nije prosiriva...![]()
mislim da je ok.ekran je najbolji uopce,dobra kvaliteta,BT i solidna kamera.jedina mana je sto memorija nije prosiriva...![]()
Imao sam ga...a prije godinu dana i vs3...
Najveca razlika je BT...ostalo je 99,9% identicno kao na vs3...osim maski koje se na vs6 ne mjenjaju...
Izmedu ekrana, kvalitete izrade, menija i ostalog promjene nema.
Znaci nista previse bitno... Najvise me smeta nedostatak vanjskog displaya, inace bi vjerojatno uzeo taj mob.
Da osim ako ti nuzno ne treba BT, razlika i nema...Izvorno postao BM0021
Btw i mene je smetalo to kaj nema vanjski display ali sam se naviknuo i sada mi je drugi mob koji ima vanjski display namjesten isto da je poklopac neaktivan....hocu reci sve je stvar navike...
mislio je na to da se ne vidi propusten poziv, poruka, koliko je sati itd.Izvorno postao rise000
ima ovo svijetlo al to nije to.
To svjetlo malo popravlja dojam, nije bas nuzno otvarat mob svaki put kad se maknem od njega na 5min da vidim dal sam sta propustio ali da bar ima neki mali najprimitivniji vanjski display... Vec bi uzeo mob al ovak sumnjam, kg800 cu uzet. Premalo razlika u odnosu na vs3 koji sam davno imao.
To je istina, ako isključite BT i 2MPx kameru to su praktički isti mobiteli.Izvorno postao BM0021
No moram reći da je VS3 koji sam uzeo od kolege iznad mojeg posta pravio odlične fotografije za jedan 1,3 MPx model...pa se pitam kakva je sad ta nova kamera na VS6 modelu, mislim da ne treba podcjenjivati taj model.
Bookmarks