taj mob je prilično dobar , ali bili itko znao reći dali je baš puno bolji od v360 i po čemu(osim što ima bolju kameru)Izvorno postao Igor99
taj mob je prilično dobar , ali bili itko znao reći dali je baš puno bolji od v360 i po čemu(osim što ima bolju kameru)Izvorno postao Igor99
Ima 3g i meni je puno ljepši od v360. V360 je po meni isto već isfuran mob- od mojih poznanika ima ga svaki 3.
CARpeDiem*
ja već godinu dana imam v360 i nedavno sam stavio yuet 1.8 , što ju je prilično poboljšalo , nisam tip kojemu je važan izgled , pa bi me v1075 jedino mogao privući time što je 3g (može prikazivati fullscreen video) . taj mob bi sigurno kupio da je u vip paketuIzvorno postao Igor99
zna li itko zašto su motorolini mobiteli tako skupi , a od SE tako jeftini . tako da motorola l7 (1191kn) košta isto kao SEk750i(1191) , a po kvalitetama k750i je nekoliko puta bolji
Zadnji uredio Inovator : 10-12-2006 u 00:01
Po svemu sudeci tebi bi onda najbolje pasala mpx220 smartphone
![]()
to je prilično dobar , ali star mobitel , nema ga kupit nigdje osim u oglasniku ,Izvorno postao fliponja
a kao što sam rekao nebi mob iz oglasnika
Vidio sam onu tvoju temu na usporedbi mobitela i kad se stvarno dvoumiš između ta dva moba radje uzmi v3i. Mob je prelijep, 1.2 mpx kamera....
A što se tiče 3g na v1075 mislim da ti to još ne treba u Hrvatskoj.
CARpeDiem*
ima li veće razlike između 1.2 mpx i vgaIzvorno postao Igor99
hvala , ali kao što si rekao živim u dubrovnikuIzvorno postao gaginjo
Imaš ga u Zagrebu, novi u dučanu(importane kod željz.kolodvora) za 1700kn,mislim za keš.Al ti si iz Dubrovnika,jel,pa ono malo daleko!!Izvorno postao T O M O T
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks