= Citat = Izvorno postao Hoc
= Citat = Izvorno postao XLR8R
Neznam jesam li dobro skužio neke T-Mobilove cake oko Opcija, neznam mogu li se aktivirati 2 odjednom.. Čak nisam ni 100% siguran da li još uvijek postoji uspostava poziva (0,25kn)
postoj ali ti samo vrijedi za opciju unlimeted koji te svaki poziv kosta 0,25 lipa bez opcije unlimeted onda ti vazi t-mobilov cjenik a to je 1,50kn/min u mrezi a 2,50kn izvan
Znači nema više uspostave poziva. To sam i mislio, jer se nigdje ne spominje u cjenama. Za Unlimited mi je jasno da se plaća...

= Citat = Izvorno postao Hoc
ovako sad si se naplacuje naknada za korištenje opcije unlimeted 25 kn i to vrijedi do 31.12. pa od prvog prvog 2007.g. vrijedi ono staro da opcija unlimeted ce kostat 100kn pa po racunici 25 naprama 100 ne isplati se osim ako puno ne razgovaras sa 098 i 099 korisnicima (ja u prosjeku provedem 1 sat dnevno telefonirajuci s 098 ili 099 pa mi se to isplati ako nemas prosjek barem 1 na dan nemoj niti uzimat)
Ma gledam već 3-4 dana što bi sa tom Simpom, ako maknu Unlimited idem i ja 100kn za to mi je previše jer tolko ne pričam..