[QUOTE=XLR8R]Evo malo sam se dosađivao s ciljem da vidim isplati li mi se prelaziti sa Simpe na preplatu. Uzeo sam kao primjer Flex 60 jer nemam običaj napraviti mjesečno preko 100tinjak kn.
Neznam jesam li dobro skužio neke T-Mobilove cake oko Opcija, neznam mogu li se aktivirati 2 odjednom.. Čak nisam ni 100% siguran da li još uvijek postoji uspostava poziva (0,25kn)![]()
---postoj ali ti samo vrijedi za opciju unlimeted koji te svaki poziv kosta 0,25 lipa bez opcije unlimeted onda ti vazi t-mobilov cjenik a to je 1,50kn/min u mrezi a 2,50kn izvan
Možda nekome pomogne ovo, meni je. Očito je da Unlimited može srezati račun, pitanje je jedino što će biti poslije 31.12. i kolko će se to onda nadoplaćivati.
---ovako sad si se naplacuje naknada za korištenje opcije unlimeted 25 kn i to vrijedi do 31.12. pa od prvog prvog 2007.g. vrijedi ono staro da opcija unlimeted ce kostat 100kn pa po racunici 25 naprama 100 ne isplati se osim ako puno ne razgovaras sa 098 i 099 korisnicima (ja u prosjeku provedem 1 sat dnevno telefonirajuci s 098 ili 099 pa mi se to isplati ako nemas prosjek barem 1 na dan nemoj niti uzimat)

Bookmarks