Pa ako odgovoriš sa da onda če valjda traziti podatke, to bi bilo logično.
Prije nekoliko minuta sam dobio poruku koja glasi; Postovani, ukoliko NE, zelite da Vas brojbude naveden u TELE2 imeniku, odgovorite s NE na ovaj SMS. Vas TELE2. Broj je 888. E sad kakve koristi od moga ili bilo kojeg drugog broja ako tele2 nema nikakvih podataka o tom korisniku? Jel to mozda opet poruka onoga tipa; Osvojili ste 1000kn, ako zelite preuzeti taj iznos posaljite poruka na ovaj broj XXX?
Pa ako odgovoriš sa da onda če valjda traziti podatke, to bi bilo logično.
PREDATOR
Tele2 ima imenik putem sluzbe za korisnike.
Mislim da nisu bas voljni po broju reci ime i prezime, ali obrnuto, po imenu daju broj sto je i uobicajeno.
Problem je sto smo navikli na imenike u kojima dobijes sa bilo kojim unosom informaciju.![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Moja stara je dobila tu obavijest, ali ona je poslala Prijavni listić. Ja im nisam niš poslao pa nisam ni dobio nikakav SMS te vrste.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Upravo sam procitao na Tele2:
Telefonski broj TELE2 korisnika, prepaid i postpaid, a koji je naveden u telefonskom imeniku odnosno registrirani Tele2 korisnik, možete saznati pozivom na broj 095 1000 400. Cijena poziva iznosi 1,40 kn, PDV uključen.
Zato i skupljaju informacije.![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Šta pilaju više s tim svojim imenikom. Ja sam prije tjedan (eventualno dva) dobio sličnu poruku u kojoj je pisalo da se javim službi ukoliko ne želim biti u Tele2 imeniku. To sam uredno uradio, i sve je kao bilo ok.
Jučer opet došla poruka kao i danas, a EVO i danas isto.
Ja nisam dobio niti jednu poruku, a niti 15ak ljudi koji isto koriste tele što na pretplati, što na prepaidu
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Ja sam u ugovoru zaokružio da me NE stave u imenik, ako se nađem tamo slijedi tužba![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Da stvar bude gora i ja sam to zaokružio. Ali dobro, odgovorio sam opet NE, pa se toplo nadam da me više neće pilati s jednim te istim porukamaIzvorno postao Hamanu
![]()
Nigdje nije ponuđena mogucnost slanja poruke sadrzaja DA. Ma neka me stave u taj svoj imenik, svejedno nemaju moje podatke. Jel naplate slanje poruke na taj broj(888)?Izvorno postao predator
E, ali ja trenutno nisam u Hrvatskoj i u Tele2 kartica je u privremenoj penziji. Ja tu poruku nisam dobio (a poznavajući Tele2-međunarodni SMS sumnjam da bi ovdje u Njemačku i stigla) i nemaju me pravo stavljati u svoje imenike protiv ugovora.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks